Снимка: БТА
fallback

Министърът на външната търговия на Великобритания Лиъм Фокс заяви, че съхраняването на свободата на придвижване на хора между Обединеното кралство и страните Европейския съюз след като Брекзит стане факт, няма да съответства на резултатите от миналогодишния референдум, в интервю за британското издание The Sunday Times.

Заедно с министъра на външните работи, Борис Джонсън и министъра по въпросите на Брекзит, Дейвид Дейвис, Фокс влиза в т.нар. тройка на главните евроскептици в британския министерски съвет, която, според мнението на много политолози, е взела в свои ръце юздите на управлението, след референдума.

"Ние дадохме ясно да се разбере, че ще установим контрол над границите си – това е един от резултатите, към които се стремяхме на референдума и нерегламентираното свободно придвижване, както ми се стръва, е в разрез с тогавашното решение", отбеляза Фокс. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

До 23

преди 6 години

Пич,много си далече от истината.чел съм в мноого пъти повече от теб.оплачи се на имама,че и ***.питай го и как да си сигурен,че си турчин.ще ти стане хептен тъпо и несигурно.чети старите книги,не съчиненията на манипулаторите за блеещите,като теб.

23

Гост

преди 6 години

До 18Тези, за които говориш, вече са британски граждани и чрез бракове дърпат още себеподобни. Пакистанското семейство иска да издърпа племенника - пращат момичето за женене (вкл. със заплахи) на 12 г. в Пакистан. Резултат - генет. дефекти, огромни социални/здравни разходи. Раждат по 10 деца, цял живот социални помощи и възпитание в омраза срещу местната държава. Великобритания е една от най-виновните ЕС да се напълни с ***. Гонят белите източноевропейци, но само ускоряват ислямизацията си.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Браво! Един трезво мислещ българин който знае за какво говори! Англия винаги ще си остане Велика ако ще и 10 брексита да има! Британският народ не е *** и умее да интегрира тези с по-тъмен контраст без да се усетят! Жалко е че повечето от нас българите мажат по строежите и живеят като термити в мравуняк и не искат да се допрат до английската култура! Обаче тези от нас българите които са се допряли до културата им знаем в действителност че са велики и на светлинни години от нас.

fallback