Снимка: Reuters, архив
fallback

Гръцките хотелиери отказват да приемат млади британци.

Радикалните мерки са вземи от собствениците на хотели в Малиа, Крит.

Те отказват да приемат резервации на предимно британски туристи, пише "Български новини".

Деветдесет и пет на сто от хотелите в курорта са подписали план за забрана на достъпа на хора, от прословутия сектор 18-30 години.

Заместник-кмет на Херсонисос, Ефтимос Мутракис закова вината върху туроператорите, които продават почивки, "където всичко е позволено".

Той каза за Лондон Таймс: "Дадохме на тези туроператори свобода, да създават представа за нашите курорти, която няма нищо общо с действителността. Малия не е място за секс наркотици и оргии", отсича той.

Хотелиерите вярват, че ще бъдат в състояние да запълят хотелите си предимно със семейства от Германия, Холандия и Австрия.

Един хотелиер заяви пред вестника: "Ние нямаме нищо против тези деца и британския народ като цяло, но тези туроператори работят на ръба на престъплението. Със свирка в ръцете си, те водят тийнейджърите вече в състояние на кома и групово през поне 17 бара на нощ. Резултатът е потресаващ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 6 години

Na teb pyk kakva tie polzata ot turizma pechelqt mutrio i mutresata sobstvenici na xoteli.Dyrjavata pochti nischto.Vij partiinite kasi mnogo.

35

До Анонимен

преди 6 години

Абре товарищ, какво ти пречат британците бре, те идват за по 2 седмици, харчат по някоя и друга лира или паунд, освобождават се емоционално и си заминават .... Проблемът за нашето Черноморие е, че вече не е Българско а се превърна в Задунайская губерния, и там се нанесоха за постоянно, алкохолизираните Ви "братушки", които ще го доят и стрижат, като някаква рушка бензиноколонка ... !!

34

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова,четеш ли новините за туризма в Гърция???

fallback