36

Анонимен

преди 6 години

Na teb pyk kakva tie polzata ot turizma pechelqt mutrio i mutresata sobstvenici na xoteli.Dyrjavata pochti nischto.Vij partiinite kasi mnogo.

35

До Анонимен

преди 6 години

Абре товарищ, какво ти пречат британците бре, те идват за по 2 седмици, харчат по някоя и друга лира или паунд, освобождават се емоционално и си заминават .... Проблемът за нашето Черноморие е, че вече не е Българско а се превърна в Задунайская губерния, и там се нанесоха за постоянно, алкохолизираните Ви "братушки", които ще го доят и стрижат, като някаква рушка бензиноколонка ... !!

34

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова,четеш ли новините за туризма в Гърция???

33

самая_могучая

преди 6 години

Нищо ние ще си ги вземем в Слънчев бряг, че и на други места по нашето Черноморие.... Даже ще им устроим турнири по надпиване с "братушките", а на спасителите това им е работата, да вадят удавени в алкохол туристи от морето .... !!!

32

ahah

преди 6 години

дайте малко секс наркотици бе :D

31

Анонимен

преди 6 години

NOSQT BIVATA SI ANGLOSAKSONSCHTINA OGRAPTI SE V NETA SCHTO E ANGLO SAKSI VARVARI. I KAKVO SA NAPRAVILI NA BRITITE KORENNITE JITELI KOGATO NIE SME BILI XRISTIQNI TE OSCHTE JERTVOPRINOSCHENIA SA PRAVELI GOVEDO.

30

ТHE Патриот

преди 6 години

където стъпят поданиците носят английската култура и джентълменски обноски със себе си!

29

Максим Бехар

преди 6 години

До АнонименДа,но в Гърция няма да намериш в хотелската си стая опаковка от дамски превръзки или забравени чужди слънчеви очила веднага след като те настанят.Сервитьорката няма да се чуди дали има тесто за пърленки в кухнята или друга елемент от менюто.Няма да тръгнат да ти правят кафе и да разберат,че то е свършило.Детето ти няма опаснот да бъде удавено от системата за почистване в басейна.Дайте да спретнем една рекламна кампания с парите на данъкоплатците,които с ужас вече бягат в чужбуна.

28

Анонимен

преди 6 години

AMA NALI VI KAZAX ISPANCITE FRANCUZITE I ITALIANCITE OTDAVNA IZGONIXA TIQ BOKLUCI SEGA GURCITEKOMU SA NUJNI RAZRUSCHITELI NA VSICHKO NAOKOLO.

27

Един от некъде

преди 6 години

Чета тука че гърците били алчни..дам, толкова са алчни че на кръчма там хляба, водата и десерта не го хващат към сметката.. т.ъпи са , дам - толкова че нямат едно презастроено място.. прости са - затова л.айновоза идва всяка сутрин до курорта, изпомпва а.китата и ги карат на майната си.. а *** седи потен, затънал в собствените си л..на и хейти.. толкова е гадно там, че вс път не ни се прибира.. и браво за това, че са ограничили с.волочите английски!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Заради тези диваци спряхме да ходим в Закинтос. И не е само групата 18-30, почти всичките са примитивни. За това следващият път, когато руските запалянковци ги поутпат, както беше в Марсилия, не ги съжалявайте. Познавам гръцки хотелиери, които прекратиха да приемат британци. Да си ходят на брайтон бийч.

25

Анонимен

преди 6 години

Мутракис :)))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 6 години

Става дума за същото което се случва в Слънчака.Но в Кипър хората РЕАГИРАТи и казват БАСТА.Кога бълга*раците ще направят подобно нещо ???????НИКОГА!Българина е като лека жена, винаги разкрачен за някой лев.

23

Пламен

преди 6 години

ЕФТИНИТЕ се пише с "в". Загатваш за образование и интелигентност?...В случая въпросът с този тип туристи и тип курорти е кардинален. Да не са по-цвете поляците ТИНЕЙДЖЪРИ. (вж. статия за ученическите екскурзии). Аз лично нямам нищо против такъв продукт на определени места/курорти. Избира се един *** курорт по черноморието, всички останали туристи го заклеймяват и нека се печели. Плащат си за частна охрана, поемат ОТГОВОРНОСТ за последствията. За мен лично Слънчев бряг ВЕЧЕ не е дестинация.

22

шматка

преди 6 години

До 25Не ги закачай.Това са дежурните антибългарски ***.На тях за това им плащат.Да плюят

21

Анонимен

преди 6 години

Да идват тогава в България.Ние ги приемаме с отворени обятия и им разрешаваме да правят всичко!

20

Анонимен

преди 6 години

Вие тука май на Слънчев бряг сте били само на сън! Има английски издънки с пияни, но като цяло младежите са си нормални и доста умни!

19

Nona

преди 6 години

БРАВО на гръцките хотелиери!!!Въпросните туристи са такива кре тени и св ине,които освен всички безобразия,пречат и на почивката на останалите.БРАВО!Ето още една причина да ходя там!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21По-полека с обобщенията!Познавам гърци,и свестни,и ***!С българите е същото!И на края,крещенето не е доказателство!

17

Анонимен

преди 6 години

CHI KOI ISKA GADNITE ANGLOSEKSOLONCI I OT ISPANIQ GI NATIRIXA NIKOINE ISKA DA MU SYSIPVAT KURORTITE I DA GI PRAVQT NA KOCHINI