Снимка: Архив, Reuters
fallback

Две големи фамилии – българска и иракска, са се сбили в метрото в Мюнхен. Екшънът се разиграл в неделя вечер, уточнява баварската полиция.

На спирката на "Имплерщрасе" десетина иракски младежи, вероятно мигранти, всичките част от една фамилия, влезли в спор с многолюдна българска група, също част от едно семейство. Пререканията прераснали в бой, след като иракчаните се нахвърлили върху българите.

Други пътници извикали полиция. Наложило се няколко полицейски екипа да се намесят, за да потушат страстите.

В крайна сметка четирима иракчани били арестувани, а четирима от българската група били откарани в болница с наранявания.

Повечето участници в боя са с рани от ухапвания, насинени очи и ожулвания, пише "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

!!!

преди 6 години

НЕ са българи, а български граждани от 'ромски произход - 'роми.Има разлика между националност и гражданство!Има и българи, които нямат българско гражданство, но са си чистокръвни БЪЛГАРИ! Такъв например е българинът (баскетболист в БК Барселона) Александър Везенков, който е с гръцко и кипърско гражданство, защото е роден в Кипър.

58

Анонимен

преди 6 години

До "А бе":Такова понятие като "индобългари" няма, няма и да има!Има БЪЛГАРИ! И българите сме от бялата раса и с европейска генетична структура."Индусите" в България и в цяла Европа си имат име, а в някои посредствени сайтове ги наричат и роми.

57

БГ

преди 6 години

Т'ва все едно на индусите в Англия да им кажеш ...голяма английска фамилия !😁

fallback