Владимир Путин и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters
fallback

Руският президент Владимир Путин е доволен от резултатите от първата си лична среща с американския лидер Доналд Тръмп, която стана централно събитие на двудневната среща на върха на Г-20 в Хамбург.

Oще по темата

Това заяви в интервю за телевизия "Россия-1" говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

"Мога еднозначно да кажа, че Путин остана доволен. И, честно да ви кажа, изобщо не знам за президента Тръмп, но ми се стори, че той също остана удовлетворен от тази среща", каза прессекретарят на руския президент.

По думите на Песков всички опити да се определи победител в хода на преговорите между двамата президенти представлява "абсурдна постановка на въпроса". "В действителност, като се съди по това как премина тази среща, мога с увереност да кажа, че навярно победители са всички", добави говорителят на Кремъл.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Путин rules!

11

Боби

преди 6 години

До Един българинЕто ти пример. Забраняват на западни компании от присъединилите се страни да продават примерно тръби за Газови тръбопроводи. Русия има запаси за една година примерно. В рамките на годината се възстановява производството на тръби по някаква си остаряла технология но все пак вършеща работа. Тези тръби имат по-малко години експлоатационен срок, по-скъпи са и са по-тежки примерно.Приходите ок но изискваният КЪМ РУСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ са за 100% ЕКВИВАЛЕНТ. След 2 години може би ...

10

Анонимен

преди 6 години

*** да се чете м***ймуна, макак, шебек.

fallback