12

Анонимен

преди 6 години

Путин rules!

11

Боби

преди 6 години

До Един българинЕто ти пример. Забраняват на западни компании от присъединилите се страни да продават примерно тръби за Газови тръбопроводи. Русия има запаси за една година примерно. В рамките на годината се възстановява производството на тръби по някаква си остаряла технология но все пак вършеща работа. Тези тръби имат по-малко години експлоатационен срок, по-скъпи са и са по-тежки примерно.Приходите ок но изискваният КЪМ РУСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ са за 100% ЕКВИВАЛЕНТ. След 2 години може би ...

10

Анонимен

преди 6 години

*** да се чете м***ймуна, макак, шебек.

9

ОФ

преди 6 години

До ужасКажи ми, от Изтока ли дойде первезната идея - постулат, че "Трудът е направил от *** човек"? И защо тогава никой не ни каза, че има и втора част:Мързелът и нищонеправенето превръщат празния човек в ***.

8

Щирлиц

преди 6 години

До чудоДа допълня,че санкцийте дадоха тласък на изтормозеното от вносни продукти селско стопанство.

7

чудо

преди 6 години

До Един българинМоже да ни се струва лудост но в някой отрасли санкциите са полезни за Русия,за това не се коментират,Руснаците откриха нови заводи,ферми,предприятия и тн.преди внасяха а сега се научиха сами да го правят.

6

Анонимен

преди 6 години

Потресен съм от коментарите. Това е отвратително, комунистите качиха Еверест по простащина и цинизъм.

5

Анонимен

преди 6 години

Как няма да е доволен?! Нали сам си го подкрепи с хакерски атаки! Тръмп просто е избраник на Путин

4

ужас

преди 6 години

Нета се изпълни с нецензурни думи, с прости индивиди. Като четеш какво пишат е ясно, че дори и най-низшата твар не може да бъде толкова нищожна духом. Това е целенасо- чено. Очевидно това са ***-машини, които са настроени да пишат простотии . Явно има някаква первезна идея, но каква е не зная. Макар, че от живота до 1989г. зная, че всяка первезна идея идва от Изтока.

3

Анонимен

преди 6 години

Помните ли какво бе написал Тръмп в книгата за посетители на мемориала "Яд Вашем":"Огромна чест е за мен да бъда тук с всички мои приятели. Страхотно е и никога няма да го забравя." Е един *** индивид не може да измисли нещо различно.

2

реалист

преди 6 години

След 6 месеца начело на САЩ, всеки разбра, че: 1. Тръмп е непредсказуем. 2. Заиграването на Тръмп с Путин в предизборния период, сега стана пречка за сближаване. 3. Роднините на Тръмп въвлечени в тайни договорки с руснаците. 4. Неодобрението на Тръмп рекордно високо. 5. Руснаците и Путин се чудят дали да продължават да засвидетелстват надежда към Тръмп или да го очернят. 6. Голямата излагация на Тръмп с парижкото споразумение, ще му тежи до края на кариерата. 7.Тръмп - всяко чудо за три дни!

1

Анонимен

преди 6 години

Да се върнем на Дони. Той определи срещата, като "страхотна"! Това определение може да използва тинейджър за първа среща с момиче, но президент ....това е безумно елементарно!