Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

Стратегията на САЩ в Сирия претърпява провал. Това коментира Мохамед Ибрахим от Асоциацията на сирийците в България в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му САЩ успяха да унищожат голяма част от Сирия, но не успяха да постигнат своите цели, а именно - да разделят държава на отделни части, които да бъдат нейни сателите. 

Експертът коментира още последните нападения на руски и сирийски изтребители върху терористи на север от Хомс. Според него за да бъде възстановена сигурността и суверенитета на Сирия, руснаците, иранците и сирийците трябва да се преборят с терористите - средство на САЩ. 

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 години

До ЗапознатА у нас, по време на демокрацията, по колко населени места в годината изчезват? Виж официалната статистика. Малко четеш, невежичък, много слушаш по семинарите. Бодряк!

31

Анонимен

преди 6 години

Стратегията на САЩ в Сирия e грозна, престъпна, нагло-демонстративна агресия, която взема многобройни човешки жертви, но перчемлията не го е грижа за това, той следва предшествениците си, с тази разлика, че налудничаво си въобразява, че "възстановява имиджа на САЩ". Напротив, натика го на ...

30

Анонимен

преди 6 години

Точно така така, мразя фашисткия "Русский мир".За руските фашисти само шутове във зъбите и плитко заравяне в крайпътната канавка.

fallback