fallback

Just witnessed a Man trying to attack an officer at Paddington Station whilst shouting "Allahu Akbar" and other foreign words #LondonAttack pic.twitter.com/8aiDyac3lD

— Gary Miller (@ElementMiller) June 19, 2017

С викове "Аллах Акбар" мъж се опитал да нападне полицай в района на гара Падингтън в Лондон, съобщават британски онлайн медии.

Мъжът е неутрализиран от силите на реда.

В Тwitter беше качено видео, на което се вижда как трима полицаи повалят на земята голия до кръста нападател. За момента не са ясни мотивите за нападението.

Бдителността на полицаите в Лондон е повишена, след като тази сутрин микробус се вряза в пешеходци край джамия във Финсбъри парк. Един човек загина, а 10 души бяха ранени, като всички пострадали са мюсюлмани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

т

преди 6 години

Англия е унищожена от атеизма си . Последното и действие е да унищожи ЕС.

22

Анонимен

преди 6 години

Свиквайте британски гейове. Нали румънците, българите и поляците са ви виновни? Спокойно, източноевропейците няма дълго да търпят да живеят с араби и ще напуснат острова и тогава си живейте щастливо с пакитата и арабите.

21

Анонимен

преди 6 години

Миличките наивни, опиянчени, надрусани и изпедерастени англичанчета да се организират в Народен фронт срещу камиларите. Да разкарат всичкото муслиман, първо най-агресивните заедно с цялото котило, да затварят центровете в които имамите сеят омраза и радикализират, и джамиите. Първоначално десетина хиляди най-отявлени, те се знаят и другото няма да иска да живее в Афганистан или Пакистан. И забрана за исляма! Друг начин няма. Остава Народния фронт който да започне нелегална борба.

fallback