Снимка: Reuters
fallback

След три терористични атаки за три месеца, тези инциденти започват да се възприемат като новото нормално, пишеBBC.

Бруталната реалност е, че този вид заплахи са абсолютно типични за това, което джихадистите се опитват да постигнат при своите нападения в Европа.

Oще по темата

От 2013 г. насам силите са сигурност в Обединеното кралство са осуетили 18 заговора. При голяма част от тях заподозрените са планирали да извършат действия на насилие, подобни на нападенията срещу "Уестминстър бридж" и "Лондон бридж".

Плановете за използване на бомби като случая с концерта в Манчестър са рядкост, тъй като извършителите трябва да имат технически умения, посочва "Фокус".

Но нападението на граждани с коли и ножове е доста по-лесно и от дълго време се насърчава от терористичната групировка "Ислямска държава" и от други джихадистки организации.

Целта на тримата нападатели миналата нощ е напълно ясна: те не само са искали да убиват, но са искали и да изгубят своя собствен живот.

Те са били напълно наясно, че след като започнат да нападат пешеходците, служители от въоръжената полиция ще пристигнат незабавно. А фалшивите бомбени колани, които са носели, според техните ненормални умове, са щели да ускорят смъртта им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

у нас от 2011

преди 6 години

НАгли обсебвания с подобно оръжие с а описани от нас още през 2011 година.ПОлзва с е холограмно оръжие з а обемно обсебване с включване на нано спи генератори.У Нас са използвани от полицията" слугуваща на имотната мафия. След включване срещу мен на обемно обсебващо поле/въпреки че бях предупреден от колеги предни яден/ успях да се справя само защото наглите полицаи бяха по близо до пси генератора..Внушението бе да взема сърпа и да ги заколя. Сърпа обаче го преместих предния ден

26

Чекат Милиарди

преди 6 години

У Нас терористи менкащи на власт нагли престъпници продават милиони тежко терористични съоръжения за прецакване на биосферната охрана и трайно повреждане на НООСФЕрната/пази ни от жестоки тежко въоръжени врагове проникващи през космоса ни в момента..Ноосферната охрана била закупена след тн "Първо пришестие" нанесло изключително тежки увреждания на земята.

25

НЕ Е ТЕР АКТ

преди 6 години

Акцията е на ВОенно терористичната мафия която чрез полицейската мафия иска да прецака завинаги биосферата на Земята ни с нови НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ТЕЖКО ТЕРОРИСТИЧНИ Оръжия.Сега тренират разпознаване на лидери поени със спец наркотици за ликвидация на цели нации.Прегледайте кои пращат съболезнования или правят нагли изявления за "ОГраничаване" свободата" след този НАГЛО нагласен инцидент.

fallback