Снимка: БТА
fallback

Руският президент Владимир Путин се застъпи днес за американския си колега Доналд Тръмп, като намери обяснение за решението на Съединените щати да излязат от Парижкото споразумение за климата, предаде ТАСС.

Oще по темата
Путин каза, че не би осъждал президента Тръмп, защото той вероятно смята, че решенията на предшественика му Барак Обама за присъединяване на САЩ към международния договор за борба с глобалното затопляне не са били обмислени докрай, че страната няма съответните ресурси.

Всичко това трябва да се огледа по-внимателно, призова руският президент.

В същото време Путин отбеляза, че според него САЩ е можело и да не се оттеглят от Парижкото споразумение, защото то има рамков характер, а по същество е имало възможност да се променят задълженията на страната в рамките на договора. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

ANti Air Weapons

преди 6 години

През 2003 в МОсква имаше мощна биосферна охрана.сега е тежко увреждана от милиони автомобили с led scaneri, xenon фарове и лазерни скенери..Новите още по токсично облъчващи скенери монтирани вместо фарове са AIDS activators..ОБлъчват обемно проникващо жертвите като им нанасят видими повреди на Главен мозък..AIDS 2012 AIDS 2016 правят най новите скенери монтирани вместо фарове на нагло вредни нови автомобили.тн дневни "светлини"..Извънзмени нашественици ползват наркомани за ANTI AIR Weapons

23

ГАСЕТЕ ФАРОВЕ денем

преди 6 години

В 2003 посетих з а последно МОсква.Градът беше чист. Въздуха свеж.Йонизацията на въздуха бе минус 4 към плюс едно направо отлична..Сега гледах как с импулсно оръжие убиха водач на БМВ ..Въздуха тежко преувреден от бели режещи скенери монтирани вместо бззвредни фарове на автомобили..тежки увреждания имаше и от пресканиращи камери ..

22

Анонимен

преди 6 години

ТОЙ Вовата си знае работата, ама вие с този вожд - шампион по тенис до никъде няма да стигнате.

fallback