Снимка: Twitter
fallback

Над 1300 души участват в операцията по ликвидиране на последствията от урагана, който връхлетя вчера Москва и околностите й и отне живота на 14 души, предаде ТАСС, като се позова на местните власти.

Oще по темата

В операцията участват 460 единици специализирана техника.

Само в Москва жертвите на стихията са пет жени и шест мъже. Повечето от загиналите жени са млади, до 30 години. Загиналите мъже са на възраст между 20 и 65 години, посочва БТА.

В урагана пострадаха 168 души, от които 146 бяха хоспитализирани. От тях 108 души, сред които 22 деца, остават все още в болниците.

Стихията повали 3000 дървета, някои от които затиснаха хора и автомобили. Бурният вятър с пориви до 30 метра в секунда отнесе автобусни спирки и покриви, прекъсна електропроводи и лиши от ток хиляди домакинства. Повредени бяха над 1500 автомобила. Пострадаха и множество сгради. Щетите от бедствието все още се оценяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

проверки с дозиметри

преди 6 години

валяли са радиоактивни дъждове в Сопотско и другаде засечена радиация по череши..да се видят на сателити пораженията ..паднало радиоактивно петно наблизо се вижда по цвета на буковата гора.Ползвайте руски радиометри ..без дистанционно манипулиране на данните както повечето модерни..С РР51 дадени на общините досега няма нито едно обявено замерване..

15

Третото пришествие

преди 6 години

като цяло има придвижване на бойни кораби .като огромна вражеска армада се расредоточи на постъпи за атака след МАрс.имаха два повредени кобра от наши малки бойни единици в астероидния пояс истеглили са ги на безвредни орбити за тях и чакат указания ..В тела на хора и животни има черни космати манипулатори типCris toski.Наричат ги" Исус Христос "такъв е поразил божия син на около 23 години..като нано зародиш изхвърлен е от тялото точно на 33 години..

14

JIvanov -Geolog

преди 6 години

ЛИчно съветвам Москва да възложи на независими секретни експерти да до проучат трасето.Там има великолепни спецове водили подводни лодки по дъното на океаните.

fallback