Снимка: БТА
fallback

Британската полиция съобщи в Тwitter, че е арестувала 23-годишен мъж в южната част на Манчестър във връзка с вчерашното терористично нападение, предаде Ройтерс.

Oще по темата

Най-малко 22 души, включително деца, загинаха и 59 бяха ранени, когато атентатор самоубиец се взриви, докато хиляди фенове си тръгваха от залата "Манчестър арена" след концерт на американската поп изпълнителка Ариана Гранде.

Органите на реда са арестували и мъж в търговския център "Арндейл", но задържането му вероятно не е свързано с извършеното снощи кърваво нападение.

Вчерашният атентатор е загинал при задействането на взривното устройство, съобщи по-рано полицията.

Търговският център "Арндейл" в северния английски град Манчестър отваря отново врати, след като бе евакуиран за кратко, съобщи очевидец, цитиран от Ройтерс.

Полицията започна да премахва кордона и позволи на служителите да се върнат на работните си места.

По-рано днес друг очевидец съобщи, че голям брой хора бягат от "Арндейл" и че някои от тях чули силен гръм.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

кой поръчва терора?

преди 6 години

За Льо Пен бяха чували малък кръг от хора до преди няколко години, но благодарение на финансирането от Москва и няколкото кървави атентата дошли като по поръчка (на кой ли?) в точното време и на точното място френската националистка стигна до втори тур на президентските избори. На 8 юни ще има избори в UK, отново като по поръчка (на кой ли?) става атентат който е от изгода единствено за храненика на Москва Фараж. Да се готвят отново Франция и Германия където ще има избори в скоро време.

32

Анонимен

преди 6 години

Графикът и местата на следващите атентати се намират на бюрото на товариш Путин.

31

И какво излиза?

преди 6 години

И какво излиза? Че много хора са по-силно инспирирани от ислямския тероризъм. И са готови да дадат живота си за него. Отколкото от европейската демокрация, за която никой в момента няма желание да си дава живота?

fallback