Снимка: primocanale.it
fallback

20 души са загинали, а други 11 ранени, след като микробус с турски туристи се преобърна в югозападната част на Турция, пише вестник Daily Sabah.

Микробусът е пътувал по магистралата между Мугла и Анталия, когато при най-острия завой е излязъл от пътя.
Според заместник-губернатора проблем със спирачките е причинил инцидента, съобщава "Фокус".

На мястото работят спасителни екипи, а магистралата е затворена за движение.

В микробуса са пътували предимно жени и деца, които са били на екскурзия от Измир до курортния град Мармарис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

"В крайна сметка автобус или микробус?! В заглавието и на снимката са автобус, а в статията говорите за микробус. Кое от това е вярно? Има ли иробщо нещо истина в този сайт или просто се пищат разни неща ей так за заблуда на хората?"Загинали са 20 човека, а някой се прозява, дали било микробус или автобус. Ти на автогарата питаш ли ги защо спират "микробуси", а диспечера казва "от ХХ сектор ще замине автобус за ХХХ (за някъде си)"??? А за теб каква е разликата и какво точно значение има?

10

Анонимен

преди 6 години

"В заглавието и на снимката са автобус, а в статията говорите за микробус."Що, от голямо значение ли е за теб?Така и не се научиха хората, че за снимка се слага най-близко отговарящата на тематиката снимка, за да илюстрира естеството на новината, която ще се поаже. Още малко ще поискате да ви снимат и конкретно същия автобус, а после и копия на личните документи на всички загинали ли???И ще викате "в статията пише, че са загинали 20 души, пък не видяхме копия на документите на 20 човека"...

9

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка автобус или микробус?!В заглавието и на снимката са автобус, а в статията говорите за микробус. Кое от това е вярно? Има ли иробщо нещо истина в този сайт или просто се пищат разни неща ей так за заблуда на хората?Смешници!

fallback