Снимка: БТА
fallback

Най-малко 300 ученички от девическо училище в южната част на индийската столица Делхи  са били приети в болници зарази изтичане на газ, предаде ДПА. Пострадали са и девет учители.

Изтичането е станало по време на учебните занятия в училището в район Туглакабад.

Ученичките започнали да се оплакват, че очите им парят и че дишат трудно. На местопроизшествието пристигнали пожарни екипи, които организирали евакуацията на ученичките и на учителите.

Според предварителни данни изтичането на газ е станало от контейнер в склад, който бил близо до училището. Заместник-главният министър на Делхи Маниш Сисодия заяви, че властите ще направят щателно разследване на инцидента, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

До 1:

преди 6 години

Ти си типичен българин - без никакви знания за света но с огромно самочуствие дошло от незнам къде си.Няма нищо общо между хиндуизма и исляма.Както така няма нищо общо между исляма и радикалния ислям.Радикалният ислям бе финансиран от ЦРУ през последните 50 години. Това е формата на бедуински уахабизъм, който се практикува в Саудитска Арабия. За сведение от ислямски тероризъм загиват най-много мюсюлмани.Толкова от мен за безплатен урок.

1

Клеопатра

преди 6 години

300 девици се подготвят за муджахидините от ид.

fallback