Волфганг Шойбле. Снимка: архив, Reuters
fallback

Мюсюлманите, които мигрират в Европа, трябва да разберат, че има по-подходящи места, където да живеят, ако не искат да приемат европейския начин на живот, заяви германският финансов министър Волфганг Шойбле, цитиран от Ройтерс.

На мигрантите, които не приемат начина на живот в Европа, трябва да се каже: "Взели сте погрешно решение", заяви Шойбле на дискусия в Берлин.

"За живот под ислямския закон има по-подходящи места по света от Европа", добави той.

По отношение на еврозоната Шойбле заяви, че ако европейските страни искат да запазят еврото, те трябва да изпълняват рамката на съвместни отговорности на общата валута.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

месара

преди 7 години

далаверата на другарката меркел с ердоган май почва да се проваля ! вноса на " мигранти " в Европа и трайното им заселване ако не се прекрати , " великите " държави да се готвят или за исляма , или за повече атентати !

82

FAKE NEWS

преди 7 години

Менте -статията колко коментара има , балами Народ после що такива били , алоооо каруцари колко от вас знаят Немски да прочетат какво пише Ройтерс а не Манипулаторката дето само може COPY-PASTE нищо друго

81

Чоко

преди 7 години

В казармата имах един набор, мюсюлманин. Набиваше свинско, като да последно. Като го питахме, защо ядеш свинско, казваше, че в чинията не ставало ясно , месото от какво животно е.

fallback