83

месара

преди 7 години

далаверата на другарката меркел с ердоган май почва да се проваля ! вноса на " мигранти " в Европа и трайното им заселване ако не се прекрати , " великите " държави да се готвят или за исляма , или за повече атентати !

82

FAKE NEWS

преди 7 години

Менте -статията колко коментара има , балами Народ после що такива били , алоооо каруцари колко от вас знаят Немски да прочетат какво пише Ройтерс а не Манипулаторката дето само може COPY-PASTE нищо друго

81

Чоко

преди 7 години

В казармата имах един набор, мюсюлманин. Набиваше свинско, като да последно. Като го питахме, защо ядеш свинско, казваше, че в чинията не ставало ясно , месото от какво животно е.

80

Анонимен

преди 7 години

Сега обявете гласно,че повече емигранти няма да приемате и ще си спестите проблеми!Вместо да въртите и сучите и да не знаете какво да направите и как да се справите.

79

Анонимен

преди 7 години

Сега предизборно,защото падна подкрепата за Меркел,заради емигрантите,се сетихте!Докато не предприемете драстични мерки и затворите границите,цяла Африка и Азия ще се изсипят.Гледайте Тръмп какво направи,директно обяви гласно,пред цял свят,че няма да приема емигранти от размирните държави и няма проблеми.

78

Анонимен

преди 7 години

Трябва да признаете,че Мюсюлманската религия,която е произлязла от Християнската/VIвек/, държи милиони хора в безпросветна мъгла и това е причината те да живеят зле,да се избиват помежду си с племенни вражди и да стават лесна плячка на външни сили.Такава,тя е ретроградна и е време да си я реформирате,както Християнството е претърпяло реформи през вековете.Наскоро имаше статия от един интелигентен мюсюлманин по този въпрос.

77

Късно е либе

преди 7 години

Късно е либе за китка, та и твойта Шойбле е такава работа. Нямахте ли с Меркел малко мозък, за да се поинтересувате от ислямска религия и да проучите, че същите тези, които Вие поканихте, смятат всички останали за рая, с която могат да постъпват както си искат, включително и да избият и изтребят. Сега предстои гражданска война. Ще поживеем и видим, според една руска поговорка.

76

Анонимен

преди 7 години

До "Мустафа"Да не споменавам,че мюсюлманите в ЕС,се опитват да налагат шериата,като закон за всички,чрез храната в детските граниди,нападение над жени облечени в къси панталони и потник,обезправяване на жените и други.Ами,като не ви харесва,свят широк-намерете си мюсюлманска държава,в която да живеете.

75

Анонимен

преди 7 години

До "Мустафа"В някои професии моленето по пет пъти на ден е свързано с известни трудности,загуба на време и пари.Ако ти си дремеш в БГ ,в дюкянчето,няма проблем да се молиш и по 10 пъти на ден,но не така стоят нещата в някои фирми,в развитите страни.Там хората не излизат дори да обядват,камо ли да се молят коленичейки на земята.Пък и килимчето трябва да си носят...Има страни,в които ще си живеете по-добре с шериата,в ЕС,не може.

74

Анонимен

преди 7 години

След дъжд качулка!Главоболията ви тепърва предстоят,а останалите се скриха в миши дупки,ни лук яли ни,лук мирисали,ни в хаоса участвували и ви оставиха да се оправяте сами.

73

До "Мустафа&quo

преди 7 години

Не си, ако приемаш, че другите живеят по различен начин от теб не ги укоряваш. Приемаш нормите и порядките в преобладаващо християнското общество, в което живееш и не искаш и не би се опитал ако имаш възможност да ги промениш спрямо твоите вярвания.Обратен пример жена избягала от Пакистан заради лошото отношение към жените там, добре реализирана и приета в обществото тук която по тв каза че нападнатите жени в Кьолн сами си били виновни защото се обличали предизвикателно. Това е опасно лицемерие

72

Анонимен

преди 7 години

Като станат мнозинство, съвсем с демократични средства ще сменят законите. Шойбле, обаче, сигурно няма да доживее това време, така че не му пука особено. Успех на Германистан!

71

Анонимен

преди 7 години

Тук става дума за правата на жените,безконтролното раждане,за да се получават детски добавки и помощи от социалната система в Зарадна Европа.За бурките,които покриват всичко,освен зениците на очите, за тероризма,който се извършва предимно от мюсюлмани.За пропаганзирането на радикален ислям и омраза в джамиите в ЕС,за гетата,в които живеят мюсюлмани с европейски паспорти,които не желаят да се интегрират и се молят по пет пъти на ден...

70

"Мустафа"

преди 7 години

Халал ,това са храни,които не съдържат в себе си никакъв компонент ,който е забранен в Исляма,като най- често това са свинските продукти.Какво му е лошото на "Халал"храните.Вегетарианци има от всички религии,няма как да ги наречем"радикални",всеки има право на избор.

69

Анонимен

преди 7 години

Заглавия променено текст също от Ройтерс , магаре и космос

68

Анонимен

преди 7 години

Кой разбира немски няма какво да коментира тука на сглобена Новина , явно всички са балами

67

Анонимен

преди 7 години

Госпожата или Госпожицата горе на снимката в дясно която може само да КОПИРА и ПОСТАВЯ текстове

66

FAKE NEWS

преди 7 години

Съмсем друга Тема и друга Статия която няма нищо общо с това което е написано тука , погледнете в Ройтерс какво пише и за какво става въпрос въобще , вероятно проблеми с превода или Цел FAKE NEWS

65

гост

преди 7 години

До Мехмед или спазваш законите или мреш . Така трябва да бъде. Свърши се тая с компромисите.

64

Мехмед

преди 7 години

Ето на това се вика фашист. Уж демократи са те , уж свободни са те, уж толерантни са те , уж цивилизовани са те, лека по лека показват истинското си лице .