Снимка: БТА
fallback

Зад терориста от метрото в Санкт Петербург стои една много сериозна и мощна организация, мъжът многократно е сменял паспорта си. Такъв документ се подменя, когато се замитат следи, обясни в студиото на "България сутрин" Боян Чуков, експерт по сигурност.

Според него светът скоро ще бъде свидетел на други подобни събития в Русия.

"Русия навлиза в периода, когато отново ще има президентски избори. Този терористичен атентат се вписва в политическата стратегия на създаване на хаос и напрежение в Руската федерация", смята Чуков.

Oще по темата

Христо Смоленов също коментира темата пред Bulgaria ON AIR и беше категоричен, че: Когато Доналд Тръмп заяви, че ще търси партньорството и стратегическото съдействие на Владимир Путин в борбата срещу "Ислямска държава" по света започнаха да се случват много странни неща.

Чуков е на мнение, че атентатите целят да прекъснат инициативата между двете страни и недопускане разгрома на ИДИЛ.

Смоленов включи към разговора и темата за атентата в Ню Йорк през 2001 година, като каза, че такива атаки се случват именно, когато има огромно нарастване на несигурността по икономически причини.

"В САЩ това беше криза, предизвикана от фармацевтичната индустрия, която бе на път да загуби 400 млрд. долара", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

кобрата от карнобат

преди 7 години

Работата става дебела.Някои хора намесиха ционистите,антихриста,еврейте,пришълеца,хищника,марсианците,Динко и Пинко Розовата Пантера.Ако някой може да разреши този случай,това е само Путин.

32

Анонимен

преди 7 години

Целият арабски свят бе балканизиран умишлено от сатанистката клика за да се стигне умишлено до днешното положение,което да доведе до трета световна война между два лагера-мюсулмано православния и ционоуахабисткия.Ционисткият включва тези,които служат на ционизма .

31

Анонимен

преди 7 години

Коя е мощната организация,която стои зад терора в света и контролира пионките идил?Това е същата сатанистка клика,която балканизира Германия след Първата световна и подкрепи болшевизма през Втората световна(който внесе в Русия за да избие милиони руски хора),това е сатанистката клика ,която има крайна цел-световно заробване под антихриста.

fallback