Снимка: архив, Reuters
fallback

Талибаните пребиха до смърт с камъни жена и бичуваха мъж по обвинения в извънбрачна връзка в североизточната афганистанска провинция Бадахшан, предаде ДПА.

Инцидентът е станал в окръг Уардудж. Подробности не се съобщават, защото той е под контрола на талибаните.

Представител на местните власти каза, че това е осмият случай с жена, обвинена в морално престъпление и убита от талибаните, за последните 12 месеца.

Преди около месец талибаните застреляха в същата провинция две жени заради извънбрачни връзки.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Семейството може да е свещено и без убийства. Средновековие! И това е ислям, само че крив

17

Анонимен

преди 7 години

Така трябва да бъде на всякъде по света. Демокрацията е Содомия ,вижда се от километри. Семейството трябва да бъде свещенници и неприкосновено.Който му посегне да си получи съкрушителен удар било жена или мъж. Иначе ще продължават убийствата на *** от любимият им мъж ,както с полицая от Казънлък.

16

Предложение

преди 7 години

Предлагам най-свирепи санкции за всички държави, които практикуват такова наказание.Но!Това не означава да изискваме от тях промяна на моралните норми. Те явно не са готови за такава промяна.Затова предлагам да им се постави условие - няма да има санкции, ако изпълнят смъртни присъди на всички мъже, с които са имали извънбрачни връзки жените, екзекутирани по същата причина в тези държави през последните 30 години.Ако това се случи, извънбрачният секс там ще намалее с 99.5%.

fallback