18

Анонимен

преди 7 години

Семейството може да е свещено и без убийства. Средновековие! И това е ислям, само че крив

17

Анонимен

преди 7 години

Така трябва да бъде на всякъде по света. Демокрацията е Содомия ,вижда се от километри. Семейството трябва да бъде свещенници и неприкосновено.Който му посегне да си получи съкрушителен удар било жена или мъж. Иначе ще продължават убийствата на *** от любимият им мъж ,както с полицая от Казънлък.

16

Предложение

преди 7 години

Предлагам най-свирепи санкции за всички държави, които практикуват такова наказание.Но!Това не означава да изискваме от тях промяна на моралните норми. Те явно не са готови за такава промяна.Затова предлагам да им се постави условие - няма да има санкции, ако изпълнят смъртни присъди на всички мъже, с които са имали извънбрачни връзки жените, екзекутирани по същата причина в тези държави през последните 30 години.Ако това се случи, извънбрачният секс там ще намалее с 99.5%.

15

Анонимен

преди 7 години

Афганистан,бивша Персия ,чужди политически сили използвайки религията ги превърнаха във първобитни същества.България,бивша *** въпреки религията и членството във ЕО си останаха първобитни.

14

Анонимен

преди 7 години

Всеки гласувал за Тиквара герберуга, да приеме по едно семейство амуджи, за да подкрепи Титана на мисълта от Банкя. Щом вожда е решил да приема такова постановление, Герберските послушковци да прибират камиларите, да ги хранят и обличат, облекчават в някои случаи, да ги учат ако възприемат. А те не възприемат така, че ще си ги отглеждат докато Титана на мисълта не вземе друго решение.

13

Анонимен

преди 7 години

Ето това е религия, мирна, даваща свобода и показваща, че уважава чувствата на хората, не ги наказва за това, че обичат. Ееееех, колко сме лоши, гоним тези доценти, лекари, химици и прависти които ще подобрят генофонда и ще допринесат за развитието на обществото ни.

12

До Моника Белучи

преди 7 години

Ето ти новина от преди няколко дненаДърпаме спусъка най-често от ревност, пияни затриват по човек на ден

11

Моника Белучи

преди 7 години

До 13 Не си прав че българите трепят по-вече жени от афганистанците,българският мъж е джентълмен!

10

Анонимен

преди 7 години

Теса много назад *** трепе повече жени на година

9

Циник до Тео

преди 7 години

И ти да кажеш нещо....разликата ли?Как да ти я опиша "по цветно"....Това е като да ти изневери гаджето...и тълпа "пазарджишки талибани" да дойдат специално, и да я пребият с камъни!Ако и сега не ти е ясна разликата....не мога да помогна!

8

мхм

преди 7 години

до chach 3Щяхме да останем без жени да го .. :D

7

Тео

преди 7 години

Защо трябва да гледаме талибаните - имат си техни си закони и си ги прилагат. По завчера у нас полицай застреля жена си и се самоуби, заради ревност! По-хубави ли сме? Кой случай на убийство от ревност за период от една година е? Хайде холан! Не желая никому нищо лошо, но като не им отърва на афганистанците да ходят другаде!

6

м даа

преди 7 години

Скоро по кината и в 3D по улиците на вашия град.

5

Циник

преди 7 години

Важното е , че не са пострадали хора!

4

Анонимен

преди 7 години

това новина ли е? законите на шариата...

3

Анонимен

преди 7 години

И Европеиските ръководители дават убежище на тоз *** и искат да го интегрират.Ужас....

2

chach

преди 7 години

ako triabva6e i v BG da deictvat taka niama6e da stignat kamanite.

1

хаха

преди 7 години

И на авганците не им се жени, заради едното удоволствие.