Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Авдеевка е само едно от селищата в Донецка област, които са подложени на постоянен стрес и жителите са в невъзможност да видят света през различни очи, освен през тези на войната.

20 000-ят украински град Авдеевка е на едва 30 километра северно от Донецк.

Според местните регистри в селото има 7000 сгради, 900 от тях обаче са пострадали от артилерийски обстрел през последните три години.

За животът на две пресечки от фронта разказва местният жител Андрюшко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

SS

преди 7 години

До кокоКоко гледаш клипа много внимателно 5 пъти, после прочиташ това дето си написал и търсиш грешката.Ако не се получи от първият път гледаш още 5 пъти клипа и пак търсиш грешка и ако и тогава не можеш да я намериш, направо спирай да пишеш и ходи да търсиш някаква физическа работа, щото с умствената до никъде няма да я докараш.

30

коко

преди 7 години

Истината е че тъй наречените бунтовници разполагат оръдия и миномети в жилищни квартали и стрелят от там,нали трябва да си оправдаят заплатите.Когато украинците отговорят на огъня страдат мирните хора,не платената *** окичена от пропагандата с ореола на герои.Путин ако беше мъж щеше да окупира Донецк и да удари по масата-аз съм силния.Сега страдат невинни мирни хора.

29

АНОНИМЕН

преди 7 години

И сега следва логичния въпрос. Коя е страната постоянно нарушаваща примирието в ДНР и ЛНР? Със сигурност това е самата Украйна избиваща собственото си население защото не желае да живее под украински флаг.Има ли данни тези снаряди да излитат от Руска територия? Разбира се че няма и не са показвани такива. Просто Украйна е една измислена държава, в която на власт са продажните фашисти от Бандера. 5 милиарда наля Обама и Хилари за този праврат с помощта на Сорос разбира се. Украйна без САЩ загива.

fallback