31

SS

преди 7 години

До кокоКоко гледаш клипа много внимателно 5 пъти, после прочиташ това дето си написал и търсиш грешката.Ако не се получи от първият път гледаш още 5 пъти клипа и пак търсиш грешка и ако и тогава не можеш да я намериш, направо спирай да пишеш и ходи да търсиш някаква физическа работа, щото с умствената до никъде няма да я докараш.

30

коко

преди 7 години

Истината е че тъй наречените бунтовници разполагат оръдия и миномети в жилищни квартали и стрелят от там,нали трябва да си оправдаят заплатите.Когато украинците отговорят на огъня страдат мирните хора,не платената *** окичена от пропагандата с ореола на герои.Путин ако беше мъж щеше да окупира Донецк и да удари по масата-аз съм силния.Сега страдат невинни мирни хора.

29

АНОНИМЕН

преди 7 години

И сега следва логичния въпрос. Коя е страната постоянно нарушаваща примирието в ДНР и ЛНР? Със сигурност това е самата Украйна избиваща собственото си население защото не желае да живее под украински флаг.Има ли данни тези снаряди да излитат от Руска територия? Разбира се че няма и не са показвани такива. Просто Украйна е една измислена държава, в която на власт са продажните фашисти от Бандера. 5 милиарда наля Обама и Хилари за този праврат с помощта на Сорос разбира се. Украйна без САЩ загива.

28

Слава Украине!

преди 7 години

От мин 1.25 - "Не е проблем, че войниците стрелят от дворовете ни, проблемът е че ответният огън идва насам ..."Накратко - ако само ние стреляме, не е проблем да причиняваме това страдание на съседите отсреща. Слама Украине!

27

Анонимен

преди 7 години

До Слава Укран !ти си украйнски неонацист ами *** там, какво правиш тук?

26

коко

преди 7 години

До Слава Укран ! *** в жопу! В България се пише на български,като не ти харесва отивай да се майданосваш някъде на майната си,ебалник скапан!

25

SS

преди 7 години

Много е интересно поведението на медиите в наши дни.По правило те трябва да са безпристрастни и максимално точно да представят събитията, като в случай на спор да дават право на всички заинтересовани страни да изкажат своето мнение.В случая клипа и статията показани в дадения контекст, създават впечатление, че едни хора страдат едва ли не без причина, а междувременно в точно същото положение са хората в град Донецк.Въпросът е ЗАЩО СЕ ПОКАЗВА СТРАДАНИЕТО НА ЕДНИТЕ, А ДРУГИТЕ ВСЕ ЕДНО ГИ НЯМА.

24

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

хубава пропаганда бунтовниците са сепараристи а бендеровските фашисти са герой

23

Анонимен

преди 7 години

Турция е в гражданска война и военни преврати 100 г. и губи най-много територия от всички държави,....Аман от писатели!!! Турция е държава едва на 95 години, няма как да губи територии от 100 години. И откакто е република само увеличава територията и населението си. Няма как да го знаеш като само писателстваш, а не и четеш понякога.

22

Анонимен

преди 7 години

Статията е изключително "съдържателна". Разкажете и за лаиците по подробно кой и каквосе бие . Украинци срещу руснаци , кой кого провокира , населението за кои е , не е ли безумие хора с една вяра да се убиват..наистина ми е непонятно

21

Анонимен

преди 7 години

До юристКато ти гледам правописа, ми е ясно и що за юрист си.29733

20

Бойко не Борисов

преди 7 години

20 000-ят украински град Авдеевка е на едва 30 километра северно от Донецк. Според местните регистри в селото има 7000 сгради. Кое е вярното?

19

РККА

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...ХАААА ХАААА САМО ЗА 5 ДНИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ПРЕКАРАХМЕ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА 500 000 ЕКСКУРЗИАНТИ С ***,ВЪРЗОПИТЕ И БОХЧИТЕ,АМА ТВОИТЕ СА БИЛИ ОТ ДОНОСНИЦИТЕ ЯВНО И СТЕ ОСТАНАЛИ...Е СЕГА ЯЖ МАМУЛЯ И ПОПЪРЖАЙ ТУКА ...

18

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Турция е в гражданска война и военни преврати 100 г. и губи най-много територия от всички държави,

17

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

500-г. ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА ----НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-г. КОМУНИЗЪМ!!!!ТУРЦИЯ --ДНЕС Е ВЕЛИКА СТРАНА .....А,.КЪДЕ Е ИЗОСТАНАЛА И ЖАЛКА РУСИЯ С "ВОЕНЩИНАТА" си и ПРИМИТИВНАТА СИ ИКОНОМИКА...??!!БЪЛГАРИЯ---НИЩО ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛА ОТ РУСИЯ....САМО БЕДНОСТ,ГРАБЕЖИ , ,,КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНЕТ И .....МУЖИШКИ ПРОСТОТИЙ!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Кажете нещо и за другата страна на фронта. Кажете какво търсят украинските танкове в междублоковите пространства. Май се крият зад гърбовете на цивилните.

15

РККА

преди 7 години

ако този сайт го имаше преди 140 год,за боевете на Шипка щеше да излезе със заглавие,,Български сепаратисти и руски окупатори срещу законната османска власт,,.....

14

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА

преди 7 години

РУСКИТЕ БАНДИТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ!

13

Анонимен

преди 7 години

Единственият начин е да се даде оръжие на украинската армия и да разчистят територията си. *** има достатъчно земя за Рузки мир, повече не им трябва.

12

Анонимен

преди 7 години

Авдеевка е в украинския сектор и хората на Захарченко я обстрелват.Малко се поинтересувайте как стоят нещата.