Снимка: БТА
fallback

Шестнайсет души са загинали и 39 са ранени в катастрофата, станала в Северна Италия с автобус с унгарски ученици, които били на екскурзия, съобщиха осведомителните агенции, цитирайки италианската полиция.

Автобусът се блъснал в стълб и се запалил на изход на магистрала А4 край Верона малко преди полунощ. Франс прес предаде, че сред загиналите може да е и шофьорът, който е французин.

В автобуса пътували унгарски гимназисти, които се връщали от училищна екскурзия до Франция.

Полицията съобщи, че от напълно изгорелия автобус са извадени 16 обгорели тела. Ранените са откарани в болници във Верона.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

До DiscoveryВ Швейцария, кантон Валис, в тунел на недомислената и все още непостроена магистрала. Баирите наоколо са нестабилни, върху много варовик, а отдолу е тресавище. Тополите от двете страни на единствения път са от времето на Наполеон - да отнемат влагата. Шофьорът се е натресъл в бетона челно, където без никакво предупреждение е свършила аварийната лента.

13

тя

преди 7 години

При нощно каране шофьорите заспиват и правят най- големите катастрофи, така загинаха и нашите деца в р. Лим!Това става най-често при екскурзии!

12

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятаСлед като, приятелю ти слагат 6 "палчета надолу" е ясно,че и у нас да се случи,така ще се реагира:Да предположим:От сблъсъка умира шофьора и още 2-3 ***. Няма кой да отвори вратите(младежите бутони в живота си не са виждали-само тъч скрийнове).Няма кой да разбие стъклата с чукчета,приложени или с издърпване специално въже(агресията се прилага само срещу себеподобни).Няма кой да успокои положението,защото дизелов автобус ще пламне но ще има време за бягане.Бог да ги прости!

fallback