14

Анонимен

преди 7 години

До DiscoveryВ Швейцария, кантон Валис, в тунел на недомислената и все още непостроена магистрала. Баирите наоколо са нестабилни, върху много варовик, а отдолу е тресавище. Тополите от двете страни на единствения път са от времето на Наполеон - да отнемат влагата. Шофьорът се е натресъл в бетона челно, където без никакво предупреждение е свършила аварийната лента.

13

тя

преди 7 години

При нощно каране шофьорите заспиват и правят най- големите катастрофи, така загинаха и нашите деца в р. Лим!Това става най-често при екскурзии!

12

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятаСлед като, приятелю ти слагат 6 "палчета надолу" е ясно,че и у нас да се случи,така ще се реагира:Да предположим:От сблъсъка умира шофьора и още 2-3 ***. Няма кой да отвори вратите(младежите бутони в живота си не са виждали-само тъч скрийнове).Няма кой да разбие стъклата с чукчета,приложени или с издърпване специално въже(агресията се прилага само срещу себеподобни).Няма кой да успокои положението,защото дизелов автобус ще пламне но ще има време за бягане.Бог да ги прости!

11

Анонимен

преди 7 години

Защото това е в природата на бога, към който се обръщаш - да тормози хората! Някакъв друг пример да си видял от 2000 му пълно властване над християнския свят? Ако беше свестен бог до сега да сме процъфтели, ама не сме!

10

Анонимен

преди 7 години

Е то такива работи в ЕС не стават-стават в Русия само

9

Анонимен

преди 7 години

Защо Боже, защо дечица невинни вземаш

8

Discovery

преди 7 години

Преди няколко години имаше подобен инцидент мисля, че беше във Франция само че... автобус с ученици по магистралата, влизат в тунел... шофьора се пресяга да смени диска на видеото което върви и съвсем неволно завърта леко волана и автобуса в бетонената колона на тунела... :( Това вечерта се случва... доста жертви имаше пак.

7

Анонимен

преди 7 години

Ужасно! Много причини може да са. Гума, счупване на полуос, счупване на лагер, счупване на носещ елемент, проблем в кормилната уредба, заспиване на водача, отвличане на вниманието му от някаква неразбория в автобуса и т.н.

6

Анонимен

преди 7 години

"Очевидно е челен збъсък"Oчевидно не си се СССССблъсквал с учителите по БЕЛ.Някак нечестно е такива хора да имат правото да коментират каквото и да било.

5

онбашията

преди 7 години

До до 1тежките машини при сблъсък нанасят много по-малко травми на пътниците, обикновено жертвата е шофьора и някой на първите седалки. вероятно децата просто не са знаели за какво са тия чукчета, или чукчета изобщо е нямало.подозирам че имаме резултат от любимото на 90% от родителите позитивно възпитание - за катастрофи и болести на детето не се говори. тя и жена ми мрънка когато обяснявам тия неща на нашите деца, ама нека си мрънка

4

Do 2

преди 7 години

Искаш да кажеш, че французин е диагноза. Чети бе, шофьорът е французин! А стълба е в Италия. Какъв източноевропейски нихилизъм те гони? Беж на лекар - има лекарства, може и да ти помогнат.

3

до 1

преди 7 години

Ако си в безсъзнание, трудно ще счупиш стъклото! Очевидно е челен збъсък

2

Анонимен

преди 7 години

Лудост!!Как се блъскаш на магистрала в стълб вееее!!!Източноевропеец е ДИАГНОЗА.

1

онбашията

преди 7 години

абе няма ли над стъклото във всеки автобус едно чукче с метален връх, дето е точно за такива случаи?