Снимка: Reuters, архив
fallback

Водолази намериха една от черните кутии на разбилия се в Черно море руски самолет, предаде ТАСС, като се позова на източник от силовите структури.

"При издирвателните работи под кабината на самолета беше намерена една черна кутия. Скоро тя ще бъде извадена от водата", каза източникът.

Oще по темата
По думите му в опашната част на самолета има още две черни кутии, които засега не са открити.

Междувременно стана ясно, че са открити телата на 12 от загиналите. Намерени са и 156 части от тела.

"Към 3:00 сутринта във вторник (2:00 българско време) на мястото на падането на самолета е открито още едно тяло и така общия брой на телата на загиналите е вече 12", заяви източник то силовите структури на Русия. От министерството на отбраната съобщиха, че останките се превозват със самолет към Москва, за провеждането на генетична експертиза.

Във водата са открити части от фюзелажа, двигателя и опашката на самолета. В операцията по издирването участват 45 кораба, 192 водолази, 12 самолета и пет хеликоптера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Марга

преди 7 години

Българино неден,каква майка те е родила да имаш толкова зла и мразеща душа! Ти си *** и твойто злорадие един ден ще се стовари върху теб!

6

До Жо

преди 7 години

Когато открият пасажи от риба, чайките се събират на ята от няколко десетки екземпляра.Това горното е извадка от Уикипедия като най-лесно.Преди да мятате твърдения вземете прочетете малко. А пък и сигурно не сте виждали чайки покрай някое сметище със стотици. Не казвам, че това е причината за падането но нека не спекулираме. Ще има разследване с доказателства останалото е стреляне в тъмното...

5

внимание

преди 7 години

Отрепките който плюят по Русия са с психически отклонения те са опасни както за себе си така и за околните,пазете се от тях.....

fallback