Снимка: кадър, Youtube
fallback

Ако не беше страшно, даже щеше да е смешно. Десетина коли се нанизаха при катастрофа в Монреал. Причината за нея не е нито несъобразена скорост, нито неправилно изпреварване. Причината е зимата.

Заледената улица, която е и под наклон, се оказа истинско изпитание за автобуси, леки коли, дори полицейски автомобил и снегорин. Уви, никой не издържа изпитанието.

Катастрофата е заснета от няколколко жители на канадския град. Вижте:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Монреалка

преди 7 години

Статията е безумна! "Леденият" Монреал - около -2 градуса. Монреал е световен шампион в снегопочистването - улицата е стръмна и беше почистена. Изобщо нерде Ямбол, нерде Стамбул. Всички илици са почистени и осолени и са на асфалт. Ще има София да тича срещу Монреал едно 150 години - и не само в снегопочистването.

32

маке-ариец

преди 7 години

За сведение на раята тази улица е доста стръмна, не си личи от гледните точки, но е нещо от рода на Хемус слизайки от Лозенец. Проблема беше, че метеоролозите даже не предвидиха сняг, а по трасето околко СенЛоран натрупаха 10см смесица от лед и сняг.На тази ситуация само гуми с шипове биха помогнали.И все пак тази сутрин всички улици и тротоари в столицата са изчистени и осолени, няма задръствания, катастрофи и ступени крака и ръце. Лайф гоуз он!

31

АЗ76

преди 7 години

...и некой много добре е направил видео микс-а - ситуация от различни гледни точки.:D :D :D

fallback