Снимка: Twitter
fallback

Поне трима души са откарани в болница, след масова стрелба на улица в столицата на Холандия – Амстердам, предава британският вестник "Дейли Стар". Един човек е арестуван, но мотивите зад атаката все още не са ясни.

Британски гражданин, който е бил свидетел на нападението, съобщава, че е работел в кафене, когато е чул "пет или шест“ изстрела.

"След това хората започнаха да бягат, крещейки надолу по улицата", добавя свидетелят. Въпросната улица е затворена, докато полицията разследва случая, предаде агенция "Фокус". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Така и няма да стане ясно кой е стрелял. Защото ако е някой IT специалист или Инженер никога няма да се огласи за да не се създава паника сред гражданите и да не си помислят нещо лошо!

12

Хейтър Тролев

преди 7 години

5-6 изстрела ,но 3-*** в болница -- този трябва да е бил габровец , хич ,не е прахосвал.

11

някой

преди 7 години

"Британски гражданин, който е бил свидетел на нападението, съобщава, че е работел в кафене, когато е чул "пет или шест изстрела."Еееееееее, че това масова стрелба ли е?В САЩ като почнат да стрелят, изстрелват няколко пълнителя от различни оръжия.Масова стрелба разбирам 50 - 100 изстрела поне да са, може и да са картечни, от автоматично оръжие.

fallback