Снимка: Reuters, архив
fallback

Според дипломатическия представител на Франция в Съединените американски щати "светът се срива пред очите ни", след като временните резултати показват преднина на републиканеца Доналд Тръмп в президентските избори в САЩ, пише британският вестник Daily Mirror.

В социалната мрежа Twitter 63-годишният дипломат написа: "След Brexit-а и тези избори, сега всичко е възможно. Светът се срива пред очите ни".

Междувременно лидерът на националистическия "Национален фронт" във Франция Марин Льо Пен поздрави Доналд Тръмп за победата, въпреки че тя все още официално не е обявена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

АНОНИМЕН

преди 7 години

Крайно време е хората да разберат че бъдещето на Европа е в съюза от напълно суверени държави и гаранция за това са политиците от ново измерение като Орбан, Путин, Мари льо Пен , Каракачанов и Сидеров. Просто сегашната Европа на послушни мекерета като Оланд, Меркел, Борисов и Плевнелиев и се вижда края, а мястото на тези мекерета е в Международния съд в Хага за чудовищните престъпления към европейците с натрисането им на тяхна територия на милиони ислямисти. На България и трябва Радев за пре-т.

29

Noname

преди 7 години

Видяхме до къде доведе ни управлението на "разума". Време е да управлява "лудостта" ;)

28

Стига

преди 7 години

сем дундуркали динозаври като Меркел, Юнекер или СТрина- Кристалина и Тетка цачева.Трябав да рискуваем с хора с по-ново и по-севжо мислеен, дори да сбъркат. хора като Орбан, Льо Пен и Тръмп. хора като Ренци и Фици.

fallback