Снимка: Reuters
fallback

Сексуално незадоволен българин преследвал три ужасени жени в Кент, Великобритания, защото в родината му нямало желаещи блондинки, съобщава вестник Daily Express.

38-годишният Орхан Идриз, работещ в солариум, тероризирал три жени в продължение на година, но сега вече е зад решетките.

Той бил обсебен от блондинките и заявил пред полицията, че се интересувал от тях, защото нямало такива в родната му България.

Мъжът преследвал две от жените във влаковете между Мейдстон Уест и Струд между декември и януари. В резултат на похотливото му поведение получил забрана да се качва във влаковете.

Идриз също така останал очарован от клиентка в салона за красота, в който работел в Мейдстон. Той предприел едногодишно изразяване на нежелано внимание, предлагайки й безплатни услуги и гледайки я похотливо в стаята за преобличане.

Сега обаче той е осъден на 180 дни затвор, както и на забрана да приближава жертвите си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 7 години

Какъвто и да е по важното че не е Дасикане Рома-славянизиран ром по време на Византия по нашите Земи , той даже менте-историка трепери от страх някъде накой да не изпусне дума за тва насилствено налагане на Славянския език при Византия понеже след този Скандал хвърчи от тоа пост , и не случайно не е написано в учебници и книги но има един смел писател кой не се страхува да каже Истината - писателя Стоян Динков

50

Анонимен

преди 7 години

Абе тебе като те заболят хемороидите почваш да триеш и блокираш коментари , ами върви на Проктолог

49

Анонимен

преди 7 години

След византийския план за унищожаване на българите чрез покръстването им и налагане на славянския език и писменост като основна започва и надценяваната роля на славяните във формирането на етноса. Категорично обаче това влияние е наложено със силата на меча и пропагандата. Русите и светли българи ги има, но това не надхвърля обичайните нива на всички малко по-смугли народи.

fallback