51

Анонимен

преди 7 години

Какъвто и да е по важното че не е Дасикане Рома-славянизиран ром по време на Византия по нашите Земи , той даже менте-историка трепери от страх някъде накой да не изпусне дума за тва насилствено налагане на Славянския език при Византия понеже след този Скандал хвърчи от тоа пост , и не случайно не е написано в учебници и книги но има един смел писател кой не се страхува да каже Истината - писателя Стоян Динков

50

Анонимен

преди 7 години

Абе тебе като те заболят хемороидите почваш да триеш и блокираш коментари , ами върви на Проктолог

49

Анонимен

преди 7 години

След византийския план за унищожаване на българите чрез покръстването им и налагане на славянския език и писменост като основна започва и надценяваната роля на славяните във формирането на етноса. Категорично обаче това влияние е наложено със силата на меча и пропагандата. Русите и светли българи ги има, но това не надхвърля обичайните нива на всички малко по-смугли народи.

48

Анонимен

преди 7 години

Славяните не са били масово население в България. Славяните са били масата в Полша, Украйна и Прибалтика. Славяните са участвали във формирането на българския етнос, но на значително по-късен етап от основаването на българската държава. До 9-10 век са живеели в области различни от тези на прабългарите, дори много от тях са търсели спасение в изт.римска империя от тормоза на прабългарите. Последните са обитавали предимно североизточните части, докато славяните са преобладавали южно от Балкана.

47

до 51

преди 7 години

Освен това, във формирането на съвременният български етнос, завършил в края на 9 век от новата ера, и чиито преки потомци сме днешните българи, са участвали траки, славяни и прабългари. Хайде сега кажете, че славяните масово не са били блондини, че да лъснат реалните Ви познания по история на България:)

46

До 51-

преди 7 години

Викингите са ДОСТИГАЛИ до българските земи, но за мен е неразбираемо защо искате да изкарате всички българи и българки ***, със смугла кожа, а турското малцинство в България- масово блондини... За Ваше разочарование, нещата са точно обратните и това може да се забележи моментално, ако се разходите по бул Витоша или по Главната в Пловдив или Стара Загора...Така, че- сори- МНОГО етнически българи СМЕ естествени блондини поне от 7-8 поколения на родовете ни.

45

Анонимен

преди 7 години

Има реконструкция на чъргубиля (ичиргубоила)Мостич, потърсете и вижте как е изглеждал редовият прабългарин. Да ви прилича на висок рус и синеок викинг?

44

до 48

преди 7 години

Не става въпрос за православни християни, а за българският етнос. Всички хора от 2та ми рода са блондини- и мъже, и жени- мъжете - с руса до пепеляворуса коса и сини очи, жените- с руса до тъмноруса коса и сини очи и така- три живи поколения 6 поколения назад във времето, вече починали.

43

Анонимен

преди 7 години

"Светлокестенява коса" - такова чудо няма ! Това е натурално РУСО. Има още светло русо, много светло русо, платинено русо, сламено русо. Вземете се образовайте като отворите който и да е каталог на бои за коса на която и да е марка бои за коса.

42

Анонимен

преди 7 години

Никоя уважаваща себе си българка -блондинка в България, няма да се занимава с турче! Този е някакъв хахо, В България ИМА българки- естествени блондинки и аз съм една от тях. Всеки ненормалник може да твърди каквото му е изгодно, но не може да отрече , че сред етническите българки има доста естествени блондинки- ние не сме ***, арабки или туркини!

41

Бургас

преди 7 години

НЕ е българин, а български гражданин!Има разлика между народност (националност) и гражданство!И как така няма блондинки в България, след като само в моя род от чистокръвни българи - православни християни повечето са с платинено руса коса, снежно бяла кожа и сини/зелени очи?!Но е факт, че повечето българи сме с кестенява коса и сини очи, естествено русите са по-малък процент.

40

Анонимен

преди 7 години

Детето ми е изключително бяло с румени бузки исветлокестенява коса. Баща й е леко *** с кафяви очи и гъста къдрава черна коса. Неговият баща е бял, с руса (вече бяла) коса и сини очи.Аз до около 5 годинишна възраст съм била с платинено руса коса. Сега е по-скоро светло кестенява, а през лятото е с червеникав оттенък.Произходът ми е български поне 5 поколения назад. За преди това нямам данни.

39

Синеок и Рус

преди 7 години

Аз съм с гъста тъмно руса коса и синеок, от кои съм? Славяните, готите, викингите или англосексонците?

38

До 40

преди 7 години

Прав си, прабългарите са тюрки, не са монголоиди, макар, че по времето на цар Лахана и монголоиди дават своя принос в българската нация. Дори за кратко хан Чака сяда на българския престол.

37

Някой

преди 7 години

Сега бозавите в пандиза ще му разширят ауспуха до невиждани размери ... и ще забрави за разни там блондинки,млондинки ...

36

Анонимен

преди 7 години

Херодот е дал достатъчно красноречиво описание на траките. Думичката руси и светли обаче липсва в описанията.

35

Предречено от Пагане

преди 7 години

Авитохол, Ирник, Гостун, Курт, Савар, Кормисош, Винех, Умур са все имена на български владетели. Направи си сметка щом владетелите са имали такива имена, какво е било сред обикновените конници и колко ивановци и Георгиеви е имало сред тях. Още повече, че тогава перхидролът не е бил открит и колко блондинки е имало сред Пагане-тата.

34

До 36 и 37

преди 7 години

Има в България естествени блондин(к) с платинено руси коси, има и с други рядко срещани нюанси на русото, макар и да се срещат рядко. Това е хубавото на България, че тук можеш да видиш всякакви варианти на бялата раса.Прабългарите не са били монголоиди, можеш да прочетеш в съответната научна литература.Освен славяните, значителна част от етническия субстрат, формирал българската народност, произхожда от траките, където също не са липсват блондини.Норманите също са имали държава по нашите земи

33

Mr Lordi

преди 7 години

Ами нормално за турците и ромите, коя нормална жена ще им обърне внимание на тия..... Освен ако не я насилват и тероризират нямат шанс с нормална жена.

32

Анонимен

преди 7 години

Кои от племената оформили българския етнос са бели? Оногондурите, кутригурите, утригурите, татарите или огузите? Кои по-точно?