Снимка: Reuters
fallback

Въоръжен мъж взе около 15 души за заложници в супермаркет в предградие на Брюксел, съобщи полицията. Местните медии твърдят, ситуацията се е развила след опит за грабеж, който се е объркал.
 
Очевидци, цитирани от местния телевизионен канал VRT, твърдят, че драмата е започнала около 19 ч местно време в супермаркет „Карфур“ в квартал „Форе“. Според тях извършителят е въоръжен с нож.
 
Минути по-късно, полицейски хеликоптер зависна над магазина. Специалните части са изпратени на мястото. Районът е отцепен, а местните жители са посъветвани да се отдалечат от прозорците и да спуснат завесите.
Час и половина по-късно медиите съобщиха, че мъжът се е предал на полицията и заложниците са освободени. Ранени и жертви няма. Според първоначалната информация похитителят не е предявил искания и е импровизирал, след като не е успял да обере магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

Обир на "Карфур" в Брюксел с нож. Смятайте за какво става въпрос. Нека да е обир, ОК.

6

Анонимен

преди 7 години

Само дето удобно забравяш, че тоя с убийството на 4 годишното дете в Гърция беше "швед" с български паспорт. Силно се съмнявам, че е бил християнин, по-скоро ми се струва, че изповядва "мирната" мюслимска религия------Т.н."шведи" с български имена изповядват християнството. Тези които изповядват исляма са с арабски имена.Този ако е "швед" изобщо е християнин.

5

Анонимен

преди 7 години

Така е като пускат лудите от лудниците

fallback