Снимка: Архив, БТА
fallback

Неидентифицирани бойни самолети нанесоха удари по контролирани от бунтовниците квартали на град Алепо днес за първи път от началото на примирието в понеделник, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека, цитиран от Ройтерс.

Oще по темата

Ракети ударили кварталите Карам ал Джабал, Карам ал Бик, Сахур и Шейх Хадар. Има съобщения за ранени, посочва неправителствената организация, базирана във Великобритания.

В южната провинция Дараа правителствени хеликоптери хвърлили варели с експлозиви върху контролирани от опозицията райони. Най-малко осем цивилни били убити, съобщи организацията.

Сирийската информационна агенция САНА съобщи, че правителствени изтребители днес подложили на ожесточени удари позиции на "Ислямска държава" в Деир аз Зур и убили "десетки" бойци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

bluesky1

преди 7 години

Бойните самолети не са ударили Алепо, а са ударили терористите, намиращи се в част от Алепо и около него. Има голяма разлика! Апропо, защо в контролираните от правителството квартали на града населението си е там, а в контролираните от т.н. бунтовници са доста обезлюдени. Защо "умерените" не пуснаха хуманитарните конвои до контролираните от тях квартали и защо не позволяват на останалите там цивилни да напуснат града. Днес излезе инфо, че тези са екзекутирали 26 цивилни, поискали да напуснат гра

49

Анонимен

преди 7 години

Неидентифицирани самолети? Като тия в Донбас със замазаните с бяла боя петолъчки ли? Управлявани от бурятски и чеченски "екскурзианти"?

48

Ето още един пробит

преди 7 години

Петков.

fallback