50

bluesky1

преди 7 години

Бойните самолети не са ударили Алепо, а са ударили терористите, намиращи се в част от Алепо и около него. Има голяма разлика! Апропо, защо в контролираните от правителството квартали на града населението си е там, а в контролираните от т.н. бунтовници са доста обезлюдени. Защо "умерените" не пуснаха хуманитарните конвои до контролираните от тях квартали и защо не позволяват на останалите там цивилни да напуснат града. Днес излезе инфо, че тези са екзекутирали 26 цивилни, поискали да напуснат гра

49

Анонимен

преди 7 години

Неидентифицирани самолети? Като тия в Донбас със замазаните с бяла боя петолъчки ли? Управлявани от бурятски и чеченски "екскурзианти"?

48

Ето още един пробит

преди 7 години

Петков.

47

Служител

преди 7 години

Знаете ли в какъв подем през последната 1 година са военните заводи в България.Във ВМЗ-Сопот и Арсенал Казанлък се работи на Макс.Заплатите са се удвоили.Набират за ежедневно нови хора.Инвестират са милиони в нови машини.Имат поръчки за Стотици милиони $ от Американски търговци на оръжие които изнасят цялото това оръжие за Сирия.Не за Асад а за неговите противници ИД и Умерените.Това което ви казвам се води секретно но не е тайна за хората които работят във Военна промишленост като мен!

46

Петков

преди 7 години

С 300 са зенитни ракети, а ислямистите самолети нямат.Освен да свалят с тях собствените си самолети и без друго те са отговорни за смъртта на десетки хиляди цивилни, много повече отколкото изби Ислямска държава.

45

Анонимен

преди 7 години

Време е Путин да даде куфарчето за управление на ркетите С300 на Асад и войната ще приключи точно за един ден.

44

Анонимен

преди 7 години

А истаМбул КОГАААААА

43

Анонимен

преди 7 години

Да ударят и щаба на американците в Сирия там е командването на терористите

42

До 58

преди 7 години

Кой си е крив, че побългарихте реформите? То не бяха реформи, не беше пране на комунистически пари и разпродажба на безценица. Е, сега ако искаш върви и Америка.

41

Анонимен

преди 7 години

Аз смятам да ги търся от евроатлантиците, дето ни наложиха реформите в земеделието. Ти ако искаш ги търси в Русия, ама откраднат от евроатклантик пазар(руския) можеш си върна само като утрепеш евроатлантика... Аз не съм убиец, за разлика от евроатлантиците.

40

Анонимен

преди 7 години

Понякога насилието е неизбежно, особено ако мирише на петрол, както в Сирия.

39

Анонимен

преди 7 години

Търсете си земеделието и промишлеността от Русия, дето е на 58мо място в света по производство.

38

Анонимен

преди 7 години

Те вече дойдоха за тоя ПАСИВИСТИЧНИЯ евроатлантик - няма му земеделието, няма му промишлен остта, няма му миннодобивната индистрия, няма му електронната, тежката, корабостроителната, риболовната и т.н. индустрии. Ся се строят магистрали. С чужди пари. По точно с част от нашите, дето ги заграбиха евроатлантиците. Интересно, кога ли ще се усети плиткоумника?

37

Анонимен

преди 7 години

В Алепо отдавна няма цивилни. Ислямисите ги избиха още като го завзеха. Тогавашното етническо прочистване и хуманитарна криза изобщо не бяха отразени в евроатлантическите "демокрации". В Алепо останаха само ислямисти и евентуално някои от техните държанки(тези от тях, които нямат съвсем акъл).

36

Анонимен

преди 7 години

Със стълба можете да се разберете, защото сте по-близки по акъл. Ако не изблъскай го с кратуната си!

35

До 41

преди 7 години

Не бери грижа за мен, погрижи се страхливата си душица, предполагам че и на жена ти се зъбиш, защото те е страх да не те опуха с точилката

34

Анонимен

преди 7 години

Ако две деца се карат и родителите им започнат да бият, всеки чуждото, това според теб разумно ли е, какви ще пораснат тези деца? Не знам дали можеш да схванеш изобщо, какво ти казвам ?

33

Анонимен

преди 7 години

До До 37Такива като тебе никога няма да оцелеят, ти си тотално облъчен и промит мозък, превърнат в перфектния подчинен ***. Ще ми е много забавно да те гледам като дойдат за тебе как ще се трогнат от пасивизма ти и ще си кажат "ей тоя много свестен, дай да не го убиваме" понеже те така правят, пълно е с документирани случаи. Няма да изнасилят жена ти, няма да разкъсат децата ти, няма да те накрат да гледаш всичко това преди да ти резнат кухата зелка. Гаранция!!!

32

Анонимен

преди 7 години

До До 37Пацифизъм е равно на пасивизъм. Ако не буташ другите те бутат и те набутват там, където не искаш да бъдеш. Такава е механиката на живота, винаги е била такава и винаги ще бъде такава, другото е за зрителската аудитория на телетъбис.Насилието не винаги поражда насилие, насилието може да го предотврати. Клин клин избива. Да убиеш животно е насилие, да отсечеш дърво е насилие, но ако го правиш за да подслониш и нахраниш семейството си, това не поражда насилие.

31

До 37

преди 7 години

Насилието винаги поражда насилие, ако не разбираш този елементарен закон и си мислиш, че не си овца защото можеш да насилваш значи мозъка ти е колкото на един козел, който без да мисли, върви да се блъска. Разликата между козел и овца не е голяма.