Снимка: архив Reuters
fallback

Според родения в Иран професор по право Афшин Елиан мултикултурализмът е едностранна улица, поради това че мюсюлманите потъпкват историческите малцинства в собствените си страни, без да показват толерантност.

Същевременно мюсюлманските мигранти в Европа бързо налагат на място своите обичаи под защитата на мултикултурализма.

Според професора мюсюлманите бързо научават правилата на мултикултурализма, но нямат намерение да приемат този прогресивен идеал.

"Мюсюлманският свят не е мултикултурен. Новите мигранти в Европа бързо искат място в обществото“, заяви той пред "Breitbart". Елиан посочи, че макар икономическата миграция да е нещо нормално, работниците обикновено мигрират в собствените си региони. Той даде пример с афганистанските и пакистанските гастарбайтери в Иран и зимбабвийските в Южна Африка, но посочи, че миграцията не води до мултикултурни общества.

"Причината е следната – афганистанският работник в Иран остава гражданин втора ръка, който е подложен на унижения, дискриминация и експлоатация“, заяви Елиан, цитиран от "Фокус"

Професорът посочи, че е немислимо малцинствата в мюсюлманските държави да се държат както мюсюлманите в Европа. Сочейки, че "ислямският свят не е мултикултурен“, професорът обяви, че мюсюлманите биха отрекли идеята за масова миграция на немюсюлмани в земите им.

"Глобализацията в ислямските държави не е създала мултикултурни общества. Немислимо е в повечето такива държави да има заселване на европейци“, потвърди ученията.

"Единствено западните държави са станали мултикултурни, при това с прекалено голяма скорост. Затова и миграцията е еднопосочна“, смята той. "Масовата мюсюлманска миграция, комбинирана с мултикултурализма ще доведе до епоха на мултикултурна изостаналост“, предупреди професор Елиан в обобщение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Legacy

преди 7 години

Аре да престаниш да пишеш с големи букви...

32

Ангел

преди 7 години

Ислямският свят е настроен враждебно към други култури особенно към Християнската и разрастващия се Атеизъм .От къде на къде ние Атеистите и нашите братя Християните трябва да се отнасяме добре със Ислямистите които идват на наша територия и ни пренасят разкапалата им култура!!!!

31

даа

преди 7 години

Масовата мюсюлманска миграция, комбинирана с мултикултурализма ще доведе до епоха на мултикултурна изостаналост. - казал го човека, но няма кой да го чуе.

fallback