33

Legacy

преди 7 години

Аре да престаниш да пишеш с големи букви...

32

Ангел

преди 7 години

Ислямският свят е настроен враждебно към други култури особенно към Християнската и разрастващия се Атеизъм .От къде на къде ние Атеистите и нашите братя Християните трябва да се отнасяме добре със Ислямистите които идват на наша територия и ни пренасят разкапалата им култура!!!!

31

даа

преди 7 години

Масовата мюсюлманска миграция, комбинирана с мултикултурализма ще доведе до епоха на мултикултурна изостаналост. - казал го човека, но няма кой да го чуе.

30

.

преди 7 години

Именно така хваления прогрес и атеистични идеи , внушението на разни безскруполни ,извратени богати чичковци ни доведоха до положение , в което смърта на хиляди невинни е статистика , светае разделен на 1 2 и 3-ти , секса е бог , насишието облъчва децата телевизорите съвсем свободно , прехваления 21 век , извинението на хомотата и подобните им , много малко сте чели (не Библията) за да говорите за крилати пичове и небесни чичковци , толко ви побира 21 вековата кутийка.

29

Насакото Яката

преди 7 години

И да добавя за да съм по ясен. Скъпи вярващи, духовност и религиозност не са едно и също нещо. Не им слагайте знак за равенство. Нещата вървят така: 1. Има бог; 2. Вярвам в бог; 3. Всички трябва да вярват в бог; 4. Повечето от нас вярват в бог; 5. Да избием неверниците; 6. Всички вярват в нашия бог, светът е прекрасен; 7. Някои започват да вярват в бог по друг начин, сектанти; 8. Да избием сектантите, има само един бог. Както виждате религиозността води до всичко друго само не и до духовност.

28

Насакото Яката

преди 7 години

Вярващите са прави само за едно. Няма смърт, смъртта е човешка измислица. Човека е изтакан от енергия а както знаем енергията не се губи никога само се превръща в друг вид енергия. Просто се променят трептенията, колко по стабилни са трептенията на даден човек токова по дълго ще "живее" той. Имало е и има учени хора който са проумели за какво иде реч. Колкото до рая и ада, ... няма такава идиотщина и простотия. Силно религиозните и фанатиците са болни хора. Всеки който твърди, че има бог е психо

27

Шмъркел ханъм

преди 7 години

Ние ще се справим! Можем! Американските окупатори така ни казаха...

26

ая

преди 7 години

Вие всички вярващи сте атеисти по отношение на 999999 Богове и сте вярващи в 1 бог. Така че не ми говорете кой бил атеист, аз просто не вярвам в 1 бог повече от вас.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35:КАКТО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ДРУГИЯ СВЯТ,ТАКА И НЕ СМЕ СИГУРНИ,ЧЕ"СЛЕД СМЪРТТА НЯМА НИЩО"!НО ЕДНО Е СИГУРНО,ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕДСКАЗАНИЯ НА СВЕТОТО ПИСАНИЕ ОТ ПРЕДИ 2000 г.СЕ СЛУЧВАТ!ДОБРЕ Е ДА МИСЛИМ ЗА ДОБРОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,КАКТО И ЗА ВСЯКО СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ,НО ЗАЩО ЛИ НЕЩАТА СТАВАТ ВСЕ ПОЗЛЕ И ВСЕ ПОБЪРЗО,ОСОБЕНО ПРЕЗ 21-ви ВЕКТОЧНО,КАКТО ТАКА ДОБРЕ ПРЕДВИЖДАТ НАШИТЕ ПРЕДЦИ ПРЕДИ 20 ВЕКА?МНОГО ЛЕСНО ГОВОРИМ ЗА МИЛИОНИ ГОДИНИ,НО ДАЛИ Е ТАКАТВЪРДЕ ДРЪЗКО ТВЪРДЕНИЕ,ТИПИЧНО ЗА АТЕИСТИ!

24

Анонимен

преди 7 години

Всяко едно животно на планетата живее с едничката цел, да остави поколение след себе си. Това е върховното постижение за всеки. Ние не сме много по-различни, въпреки че сме единственните разумни същества тук. Преди милиони години хората са живеели по единично. След това са почнали да се обединяват в групи защото са разбрали че така са по силни. След това в племена и т.н. След смъртта няма нищо, така че целта на човек трабва да е как да се подсигури бъдещето на ВИДЪТ Човек.

23

Българин!

преди 7 години

"Ирански професор: Мюсюлманите потъпкват малцинства" Те пък щото християните не ги потъкват! Типичен пример за това са съседите ни - сърби, гърци, македонци тоест сърбо-еничари! Народите като българският, които винаги са били толерантни с малцинствата си се броят на пръстите на едната ръка!

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен32:ТОВА Е ИЗПИТАНИЕТО НА ВЯРАТАНИКОЙ НЕ Е ВИДЯЛ ВЕЧНИЯ СВЯТ В ТОЗИ СВЯТ!ТА ЗНАЕМ ЛИ"ПРИРОДАТА"КОГА ЩЕ НИ РАЗБОЛЕЕ,ОТ КАКВО И ЗАЩО,КОГА ЩЕ НИ УБИЕ И ЗАЩО?ДНЕС ОТНОВО ИМАШЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ИТАЛИЯ,ЗАЩОТО ПРИРОДАТА ТАКА"РЕШИ"!И КАКВО ЛИ ЩЕ"РЕШИ"ДА НИ СЕ СЛУЧИ В СЛЕДВАЩИЯ МИГ?А ЗАЩО НИЕ ЧОВЕЦИТЕ НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ И НЕ ЖИВЕЕМ РАЗУМНО?!НИЕ И ТУК НЕ ЗНАЕМ КАКВО НИ ЧАКА СЛЕД МАЛКО!НЯМА ЛОГИКА ДА ВЯРВАМ НА СВЕТА,ПОРАДИ КОЕТО!ДАРВИН САМ НЕ СИ Е ВЯРВАЛ НА ТЕОРИЯТА ЗА ЕВОЛЮЦИЯ НА ЖИВИТЕ ОРГАНИЗМИ...

21

Анонимен

преди 7 години

Да, наистина вярвам в това и досега не съм видял доказателство за обратното. Ти наистина ли вярваш, че има един чичко с бяла пелерина на небето (където човек е бил безкрайно много пъти), който диктува всичко. Да не говорим за другите пичове с крилата. Това е повече от смешно! Единственото лице под което мога да приема думата Господ това е Природата, която контролира всичко , наред с еволюцията.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30:ТИ НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАШ,ЧЕ СЛЕД ТЕЛЕСНАТА СМЪРТ ПРИКЛЮЧВА ЖИВОТЪТ?!ИЗПИТВАМ УЖАС ПРИ МИСЪЛТА ЗА ТОВА БЕЗСМИСЛЕНО СЪЩЕСТВУВАНИЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ,ИЗПЪЛНЕНО С ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТНОСТ,НЕЛОГИЧНОСТ,ХАОС,РАЗРУХА,НЕСПРАВЕДЛИВОСТ,ЧОВЕШКА ГИБЕЛ,ЛЪЖИ,ПРЕСТЪПНОСТ,ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ,ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА НА ЛИДЕРИТЕ ДА НИ"ВНУШАТ"ПРОГРЕСНА КАКВО ДА ВИДИМ!ЖИВОТ ИМА СЛЕД ТЕЛЕСНАТА СМЪРТ,НО ИЛИ В РАЯ,ИЛИ В АДА,А ТУК СМЕ НА ИЗПИТ ЗА ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ И ГРЯХ!АТЕИЗМЪТ Е ФЕНОМЕН,КАКТО И СЕКТАНТСТВОТО!

19

Анонимен

преди 7 години

Всички религии на бунището на времето! Това са отминали времето си строеве за контрол на масите. Религията е измислена, за да се контролира простия човек и нищо повече.Тея хора Ицо, Мехмед и Будьо как щяха да се смеят с глас, ако бяха живи, че им се кланят въртоглавите.

18

Виготура

преди 7 години

Религията няма място в светския живот. Тя е за храма и за дома. Колкото повече външно показваш своята "религиозност", толкова по-малко я носиш в душата си.

17

Анонимен

преди 7 години

Исляма няма място в 21 век. Промиват мозъците на хората с исляма и правят атентати. Тази религия трябва да изчезне, за да се спре с промиването на млади хора.

16

край

преди 7 години

То ислямския свят въобще не е културен камо ли мулти.

15

Кратун

преди 7 години

Всеки европеец, който изрече тези мисли бива заклеймен като десен екстремист, фашист и ксенофоб.... Дано все още има здравомислещи европейци.

14

Дядя Коля

преди 7 години

До ПОЛУ-ИДОТНеофициално в Иран всеки, който не е мюсюлманин е обвинен и скоропостижно изчезва.