Снимка: кадър YouTube
fallback

С течение на лятото дискусията за буркините се разгорещи. Франция стигна до там, че забрани предпочитаното от мюсюлманките плажно облекло. Впоследствие френски съд пък отмени забраната, наложена в няколко градчета по френската Ривиера.

Oще по темата

Така или иначе е факт - дискусията и напрежението са налице. Във Великобритания няма забрана, но пък брожението е налице.

Затова YouTube канала "Trollstation" реши да провери какво ще се случи, ако полицаите на Острова започнат да прилагат правилата, важащи по френското крайбрежие.

На плаж край Есекс актьор, преоблечен като полицай, се приближава към друга актриса, преоблечена като мюсюлманка.

Жената, Амина Маз, стои сама на кърпа на плажа, облечена в буркини. Пред очите на останалите плажуващи предрешеният полицай се приближава до нея и й казва: "Изправете се, моля. Можете ли да свалите (буркините)?", казва полицаят.

"Не е позволено да го носите на плажа. Изглеждате като терорист. Боя се, че го носите, само защото сте подтисната", продължава актьорът.

Жената отказва да се подчини, с мотива, че й е позволено да носи каквото си иска.

"Не можете да ми кажете това, не се чувствам подтисната по никакъв начин", защитава се жената. Тогава актьорът посяга да отметне шала от главата на жената, когато тя извиква: "Не ме докосвайте!".

Междувременно десетина наблюдатели се приближават до двамата. Две жени заявяват на полицая, че той просто не може да си позволява да се държи така. "Това не е онова, което носят терористите!", възмущава се една жена.

Друга жена, която също е забулена на плажа, заснема всичко това. Когато става ясно, че всичко е социален експеримент, тя възкликва: "Сърцето ми спря! Толкова съм щастлива, че това не е истина!"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 7 години

Каква Англия е това, то само полицая е бял (все още)!

62

Анонимен

преди 7 години

През деня ходят по плажа с буркини, а през нощта ходят да се къпят голи.

61

Анонимен

преди 7 години

Всички ще станем мюсюлмани или ще се борим срещу тях. Няма да ни оставят не се лъжете все пак имат задача да ислямизират.

fallback