63

Анонимен

преди 7 години

Каква Англия е това, то само полицая е бял (все още)!

62

Анонимен

преди 7 години

През деня ходят по плажа с буркини, а през нощта ходят да се къпят голи.

61

Анонимен

преди 7 години

Всички ще станем мюсюлмани или ще се борим срещу тях. Няма да ни оставят не се лъжете все пак имат задача да ислямизират.

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 90Защо пишеш такива лъжи? Помагат ли ти нещо на проблемите? На това може и да ти повярва някой без мозък! Разбира се бурката е отвратително облекло, но това какво общо има с лъжите ти?

59

Анонимен

преди 7 години

Когато бяла туристка отиде в саудитска арабия си слага бурка, когато мюсюлманка ни дойде на гости в Европа, трябва да си маха !

58

Анонимен

преди 7 години

забраната на бурките е козметична промяна, целяща да ни отклкони вниманието от истинския проблем, а той е: войната в сирия и наплива на бежанци в европа. спрете войната, върнете бежанците обратно по домовете им, и тогава няма да има нужда от смешни забрани, а и ислямския тероризъм ще намалее. политиците са виновни за сегашното състояние на европа, тези отчаяни мерки от видеото нищо няма да променят

57

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се направи разумен избор и да се различава мюсулманин от радикален такъв. Да ви припомня ли, че едни от най-отвратителните атентати са от мюсулмани израснали в семейства без бурки и буркини! Рестрикциите само ще радикализират и тези, които не са такива! Тук се дават елементарни примери с монокини, което е доста далеч от истината. И в българските черкви има изискване да се влиза с прилично облекло и прибрана коса! Да не се правим на по-католици от папата!

56

Анонимен

преди 7 години

Много от по-възрастните българските мюсулманки носят шалвари, забрадки и нещо като шлифери. И какво, да ги забраним ли?! Младите вече не носят такива неща, освен най-заблудените. Бил съм в мултиетническа държава и съм виждал буркините. Не ми направи никакво впечатление. Сетих се за това, сега, като се повдигна въпроса. На фона на бурката, буркините стоят като бикини. Тези жени, макар и с буркини са се престрашили да отидат на плажа, сред другите хора и това трябва да се отчете.

55

Анонимен

преди 7 години

Тия с прости като ***. Помните ли журналистката , която бе изнасилена от 20-30 араби на площада в Кайро? А помните ли защитничката на арабелите в Германия, която бе изнасилена от араби и излъга, че били немци за да не всявала напрежение. Сега тия защитават пингвините... И във Франция бяха толерантни и сега са във война. Немците и те. А защо в Унгария или Чехия няма атентати? Ще ви кажа-защото НЕ приемат бежанци и си отстояват правата

54

Анонимен

преди 7 години

Дали ,ако някоя българка или друга Бяла жена иде на плаж примерно в Катар и се съблече по монокини ,местната полиция ще я подмине с безразличие или......

53

moxamed

преди 7 години

До Джумхур АлиевSvetlinata ti v jivota idva ot sobstvenia ad v koito jivesh ti i vsichki kato teb ;) ne ot alax ..... uspex v osvetliavaneto xxx

52

22 СС ДИВИЗИЯ

преди 7 години

Интересното, е че само *** се застъпиха за нея,ТЕЗИ,които всеки път пищят,че са жертви на расизъм хахааххаха смях не мога Да си ходят в измислените държави,ако са европейци да мислят като такива!!!!!

51

Анонимен

преди 7 години

В Ингилистан много малко християни останали

50

Анонимен

преди 7 години

БрегзитБританците нямат вече думатаА този " експеримент" с платени участници - полицаи , апаши и " възмутени" гражданки и съшит с бели конци

49

Анонимен

преди 7 години

Докато правят клипове , в близкия изток избиват християнското население. Защо не говорят за това?

48

На лумпените казвам:

преди 7 години

До Жорката и другите "юнаци"Стойте си в "***", там ви е мястото не в демократичните европейски държави. Не сте за нормалните и белите държави болни расисти и националисти.

47

хахаха

преди 7 години

Като ги гледам все коренно население се е събрало :-)))

46

Жорката

преди 7 години

Уникален плаж, може ли името на този курорт. Искам да си отдъха сред природата и тези англичани

45

Анонимен

преди 7 години

Ако някой все още може да спаси този свят, то това единствено е Владимир Путин.

44

Умен

преди 7 години

Базирайки се на факта, че на плажа освен полицая няма друг бял човек стигнах до извода, че "социалния експеримент" във Великобритания е приключил преди доста години. Очевидно неуспешно.