Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Само 8 процента от германците продължават да вярват на лозунга на Ангела Меркел "Можем да го направим", който канцлерът често използваше миналата година, за да ги убеди да подкрепят усилията й за справяне с бежанската криза.

Това показва проучване на социологическата агенция "ЮГов", публикувано днес, предаде ДПА.

Агенцията е попитала 1017 германци между 26 и 29 юли какво мислят за лозунга "Можем да го направим" и дали Германия е способна да се справи с големия брой бежанци.

Около 48 на сто от запитаните казват, че изобщо не са съгласни с думите на Меркел.

Още 18 процента казват, че са по-скоро несъгласни. Същият процент респонденти казват, че са по-скоро съгласни с думите, които канцлерът произнесе за пръв път на 15 август 2015 г.  (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Скарлет

преди 7 години

Меркел е виновна эа терора в Европа!!! Тя съсипа Европа!!! Покани, мигранти престъпници, които преминават границите по НЕЭАКОНОУСТАНОВЕН ред!!! Главните виновници эа мигрантската криэа, са эападно европейската коалиция и САЩ!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Има едно популярно.ток-шоу което се върти от дълги години по английската ITV, казва се Loose women и се води от 4 жени. Едната вече е ***, с хиджап, вероятно е от Близкия Изток, сигурно за да имат жените и от този етнос представителка в предаването. Въпреки всичко изглежда супер интегрирана, скоро направи лично кейк за диамантения юбилей на Кралицата. Та мисълта ми е, че като че ли мигрантите в Англия са по-добре социализирани в сравнение с тези в Германия или Швеция.

52

SpaceXYZ

преди 7 години

Spacia, я кажи нещо за посещението на Путин във Финландия и Словения? Защо словенците откриха паметник на руските и съветски войници, загинали в I и II Св. война?Защо една малка, слаба, почти безпомощна Словения, членка на НАТО и ЕС има чувство за самосъхранение, а Бойко строи магистрали за турските гастербайтери и турския износ с тирове за ЕС, а Фандъковна създава уютно градско пространство за незаконни емигранти за стотици хиляди левове наша пара?Или си още махмурлия?

fallback