54

Скарлет

преди 7 години

Меркел е виновна эа терора в Европа!!! Тя съсипа Европа!!! Покани, мигранти престъпници, които преминават границите по НЕЭАКОНОУСТАНОВЕН ред!!! Главните виновници эа мигрантската криэа, са эападно европейската коалиция и САЩ!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Има едно популярно.ток-шоу което се върти от дълги години по английската ITV, казва се Loose women и се води от 4 жени. Едната вече е ***, с хиджап, вероятно е от Близкия Изток, сигурно за да имат жените и от този етнос представителка в предаването. Въпреки всичко изглежда супер интегрирана, скоро направи лично кейк за диамантения юбилей на Кралицата. Та мисълта ми е, че като че ли мигрантите в Англия са по-добре социализирани в сравнение с тези в Германия или Швеция.

52

SpaceXYZ

преди 7 години

Spacia, я кажи нещо за посещението на Путин във Финландия и Словения? Защо словенците откриха паметник на руските и съветски войници, загинали в I и II Св. война?Защо една малка, слаба, почти безпомощна Словения, членка на НАТО и ЕС има чувство за самосъхранение, а Бойко строи магистрали за турските гастербайтери и турския износ с тирове за ЕС, а Фандъковна създава уютно градско пространство за незаконни емигранти за стотици хиляди левове наша пара?Или си още махмурлия?

51

Мдааа

преди 7 години

Тоталната безотговорност и липса на координация между полиция, кметицата и да не говорим пък районните кметове води до крайния резултат - насищането на София с армията алахова дошла да коли и изнасилва всичко наред! Лъвов мост е по-зле от Бейрут, а по Женския пазар е пълно с гледащи на кръв и насилие млади мюсулмани от мъжки пол с ранички на гърба, смартфони в ръце и произход Северна Африка и Близкия Изток! При това, положението става по лошо с всеки изминал ден, тъй като броя им се умножава!

50

Море Веселиноо

преди 7 години

Колко имаш по немски бе моето момиче? Не ще го направим ли?(това не ти е с.(к)екс-покана, аЩЕ УСПЕЕМ ЛИ0тговорът е не, какт0 на всички е и3вестно, включително на питащия.афд влесто дас е вземат в ръце, цитират сурите. Ваши ваши м03ък0

49

Arbiter Elegantiarum

преди 7 години

Преди 70 години дяволът беше Германия, сега е Русия...

48

човек от народа

преди 7 години

Откакто Хан Аспарух е основал държавата ни, все сме на огневата линия.Особено след появата на исляма в лицето на турците. Никога България не е била по-беззащитна от сега.

47

SpaceX

преди 7 години

До 44-45 Само ти ли и останалите минуси в главите не знаете че полевите командири на ДАЕШ както и идеолозите са бивши съпартийци от соц.партията на Садам БААС и офицери от неговата армия за това възходът на ДАЕП се явява един вид реванш на Садам. Вярно плитките ви червени мозъчета не могат да схванат смисъла на написаното .

46

кк

преди 7 години

Умници что не пишете че путин в словения

45

Анонимен

преди 7 години

PACHA

44

тук

преди 7 години

Какво ни занимавате с Европа и тази вещица,дайте да видим ни я как тук ще се спасяваме от хуните който напират,държавата ни е с свалени ***.

43

ние

преди 7 години

До SpaceXПродължавай да ни размиваш не спирай,голям смях пада.....

42

Майтапите на SpaceX

преди 7 години

До SpaceX ДАЕШ е реваншът на Садам , те са негови съратници .Саддам Хюсеин: 1937-2006 RIPЗначи Саддам според теб е 1. Жив, като Елвис, О, Спейси екс хед Вакуум, или 2. реваншира и има съратници... в отвъдното?

41

SpaceX

преди 7 години

Изтокът няма нищо общо с цялата работа-------------------38 Как да няма нищо общо като арабският тероризъм е създаден и развит в годините на Студената война от службите на изтока . Кой подкрепяше ООП и всякакви леви и ултралеви терористични движения , кой ги спонсорираше . Садамовата армия която е в основата на ДАЕШ от кого е обучавана и въоръжавана основно / не изцяло / ДАЕШ е реваншът на Садам , те са негови съратници .

40

SpaceX

преди 7 години

40 Разбира се че не ги прави сам а е мобилизиран огромен колектив от инженери , разбира се не е така както го описваш, но .......как да ти кажа, нета е свободен можеш да пишеш всякакви щуротии , смея се . В съвременното производство трудно само един човек би могъл да се справи . Но винаги е важна визията ,а той безспорно като ПРЕДПРИЕМАЧ е визионер и новатор от ранга на Форд или Едисон а може би и ще ги задмине.Например в киното Филмът е на Спилбърг , но 15 минути текат надписи със създателите

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени какви са му заслугите на това протеже

38

Анонимен

преди 7 години

До пропагандаторът на Мъск.Никой не оспорва заслугите на този човек, напротив, възхищаваме му се, но не си мисли че всичко е постигнал сам. Да не се окаже че зад него стоят гиганти от ВПК, НАСА и т.н. които му разработват голяма част от проектите. Я се замисли малко. САЩ са царе на пропагандата. Нали гледаш тия предавания с тунинг фирмите на коли и мотори и виждаш че са само едни бояджии и сглобявачи, а всички по-сложни детайли се правят от подизпълнители големите автомобилни компании.

37

Анонимен

преди 7 години

До БерлинИ на теб все руснаците са виновни-то стана "кой ми с.а в гащите"........Джихадистие ви колят и изнасилват--вие пищите от руснаците....Еми не се учудвам че положението в Европа е такова--щото сте много "умни".

36

до SpaceX

преди 7 години

Пак си неадекватен, Изтокът няма нищо общо с цялата работа, затова терористите не нападат Източна Европа, а концентрират атентатите си на запад с мотива, че западът им е унищожил държавите.

35

SpaceX

преди 7 години

36 хахахах не бе, да ви разсея малко и защото срещнах интересна статия, а иначе общото е противопоставянето между Изтока и Запада , бежанската криза и тероризма също са рожба на това противопоставяне.