Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Мъж, размахващ мачете, уби жена и рани други двама души в южния германски град Ройтлинген, след което бе
арестуван от полицията, съобщи в. "Билд", цитиран от Ройтерс.

Новината е потвърдена от полицията, предаде ДПА. Засега няма данни за съучастници в нападението, което е станало в центъра на града.

Ройтлинген е в провинция Баден-Вюртемберг.

Засега причините за нападението не са известни. То бе извършено в момент на изострено напрежение в Германия, където в петък вечерта мъж застреля девет души в Мюнхен преди да се самоубие, а преди седмица мъж рани петима души с брадва във влак, отбелязва Асошиейтед прес. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Гладен редактор

преди 7 години

Откачената бабка докъде доведе швабите... да ги колят по улиците като прaсета. И те що още си мълчат ами не се надигнат и да запалят Германия докато бабката не бъде осъдена за престъпления срещу народа си и човечеството не знам. Единствено си мисля че тяхното мълчание е.... защото няма толкова германци, колкото араби. Кой, арабите ли да се вдигнат срещу Меркел? Че те си я уважават, що да се вдигат. Отиде си Германия, вече няма да е същата никога. Пълна с тарамбуки само, германци няма....

105

Лермонтов

преди 7 години

В петък гледах директно предаване на CNN по телевизията,свързано със стрелбата в мола, като оператора следеше впродължение на няколко минути преминаващи граждани поулиците на Мюнхен !Болшинството от хората там ми направи впечатление че бяха чужденци,мъже с бради , *** жени забулени със забрадки и хора с монголоидничерти на лицата !Не видях истински представител на арийската раса, такива каквито смевиждали по документалните филми на студио DEFA, заснети преди Вторатасветовна война !

104

Джон Картър

преди 7 години

И този ще да е някой нацист...

fallback