106

Гладен редактор

преди 7 години

Откачената бабка докъде доведе швабите... да ги колят по улиците като прaсета. И те що още си мълчат ами не се надигнат и да запалят Германия докато бабката не бъде осъдена за престъпления срещу народа си и човечеството не знам. Единствено си мисля че тяхното мълчание е.... защото няма толкова германци, колкото араби. Кой, арабите ли да се вдигнат срещу Меркел? Че те си я уважават, що да се вдигат. Отиде си Германия, вече няма да е същата никога. Пълна с тарамбуки само, германци няма....

105

Лермонтов

преди 7 години

В петък гледах директно предаване на CNN по телевизията,свързано със стрелбата в мола, като оператора следеше впродължение на няколко минути преминаващи граждани поулиците на Мюнхен !Болшинството от хората там ми направи впечатление че бяха чужденци,мъже с бради , *** жени забулени със забрадки и хора с монголоидничерти на лицата !Не видях истински представител на арийската раса, такива каквито смевиждали по документалните филми на студио DEFA, заснети преди Вторатасветовна война !

104

Джон Картър

преди 7 години

И този ще да е някой нацист...

103

Анонимен

преди 7 години

Германците са прекалено толерантни, те не разбират, много от манталитета и поведението на тези хора. Всъщност в Германия вече все повече чужденците се увеличават, смесените бракове също, всеки втори германец е с чужди корени. Сега идват бежанци с поне с по 3 деца, какво ще стане във времето само можем да гадаем.

102

Анонимен

преди 7 години

Никога истината няма да излезе наяве. В такива случаи се измислят най различни версии и се пускат на услужливите медиики да си чешат пръстчетата. А вас ви оставят да четете между редовете и да тълкувате като оракули.

101

Анонимен

преди 7 години

Това Ви чака... Нали бяхте много гостоприемни! Събрахте Всичката *** в Германия.

100

+

преди 7 години

До ким сунНедей ни пробутва и Русия за терорист, приятелю

99

Анонимен

преди 7 години

Защо като човек каже истината му триете коментара ?

98

ким сун

преди 7 години

Много тежко взе да става.Повечето хора не осъзнават че тези атентати целят да вкарат Европа в война,и тогава ние ще хванем пушките и ще заминем да трепем ислямисти,руснаци и американци,а те ще трепят нас.Само човек без мозък може да повярва че зад тези атентати не стоят САЩ или Русия,а може би и самите европейски лидери.

97

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Ей сега Тапета ПлювнаАлиев ще се изцепи ,че това става защото Нато е заето да отразява Руската "агресия"и не може да отдели сили да пази на Меркелица тъпите политики!!!!!!

96

Анонимен

преди 7 години

Само в тоя сайт удобно са пропуснали да напишат, че убиецът е сириец, а жертвата е бременна жена! Изводите оставам на вас, защото иначе ще ми изтрият коментара.

95

prokurora

преди 7 години

Комунистите са виновни

94

Там

преди 7 години

Е, какво пък толкова, такива неща стават във всяка дюнерджийница. Просто полската миячка на чинии го е ядосала. А всеки знае, как една жена може да изнерви всеки мъж. И момчето побесняло и взело големия нож и лошо...

93

nina

преди 7 години

#110Жената е полякиня,няма нищо общо с ***.Стояла си е на спирката.Явно му е направила забележка за нещо...

92

Бачо Иван

преди 7 години

Много нефрендли визия, дизайнера ви е взел незаслужено парите.

91

Професор

преди 7 години

Убиецът е руснак. Путин му е заповядал. Трябват да се наложат по високи санкции на Русия.Роската трябва да се появи намръщен по медиите.

90

MTM

преди 7 години

Tакаааа, явно от щабквартирата на Мути вече са си изчерпали фантазията, затова и за поредната ужасяваща мюсюлманска ислямска ДЖИХАДИСТКА атака над невинна, бременна жена, завършила с КЛАНЕТО И СМЪРТТА НА НЕЯ И НЕРОДЕНОТО И БЕБЕНЦЕ и просто притоплиха прокисналата манджа от случая с "Али-полуделия двойкаджия"! По думите на пресата от немското МВР съобщават, че инцидента е с БИТОВ ХАРАКТЕР, възниквал след спор и спречкване и няма абсолютно никаква връзка с тероризма!!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!

89

Анонимен

преди 7 години

После ще излезе, че той е бащата на нероденото бебе и от ревност е убил жената, или някаква подобна история ще скалъпят.

88

Анонимен

преди 7 години

Бежанеца е 21 годишен сириец кандидат за немско гражданство обаче не се казва каква е по народност жената която е заклал. Защото е говорил с нея преди да я коли. Това ме навежда на мисълта че може да му е жена и да го е ядосала а в сирия такива жени го колят.

87

дядо Гошо

преди 7 години

Когато сеете чушки ще берете чушки..когато сеете моркови ще берете моркови...а когато сеете клозетти ще берете Ла...й..на!Е баба меркел зася клозетите и германците сега ще жънат продукцията!