Снимка: Facebook

Майка загуби детето си заради настъпилата паника след кървавото нападение в Ница. Въпреки това за нея има щастлива развръзка - благодарение на зов за помощ във Facebook, тя отново е заедно с детето си, пише Mirror.

Тиава Банър публикувала в социалната мрежа снимка на 8-месечното си бебе с молба някой да се свърже с нея, ако е виждал детето й.

"Мили приятели, ако сте го виждали, ако сте били там, моля обадете се", написа майката в поста си, който след това бил споделен над 21 000 пъти.

Малко по-късно тя променила публикацията си, за да съобщи, че отново е заедно с детето си и да изрази благодарности на тези, които са й помогнали.

Още по темата

Веднага след трагедията притеснени семейства публикуваха сърцераздирателни постове за изчезнали близки и приятели в Ница. Снимки на мъже, жени и деца заляха Facebook и Twitter с молба за помощ. Повечето от издирваните са тийнейджъри и деца.

На една от снимките, на която се вижда младеж на около 16 години, пише: "Помогнете, загубих брат си в тълпата и той не ми отговаря на обажданията".

Друг пък моли за помощ да намери братовчед си, който е изчезнал след като е било съобщено за атаките.

Над 80 души загинаха, след като камион се вряза в тълпа и прегази десетки в Ница. 31-годишният мъж от тунизийски произход, който е смятан за извършител на нападението, също така е стрелял по хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase