Снимка: архив Reuters
fallback

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган поиска по-голяма активност на НАТО по отношение на новите световни заплахи.

"Бежанската криза има ефект върху целия свят. Кибер-атаките, епидемиите и регионалната нестабилност се отразяват дори и върху географски изолираните държави", каза Ердоган, цитиран от Anadolu Agency.

"По-време на този процес НАТО трябва да бъде по-активна и да се изменя, за да посрещне тези нови заплахи", добави той .

Той заяви, че срещата на високо равнище на НАТО във Варшава, дни след нападенията на "Ислямска държава" в Близкия изток, идва в наистина важно време.

"Както виждаме, международната сигурност става все по-крехка", допълни още  Ердоган.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

master888

преди 7 години

islama e fashizm,pedofilia,incest , discriminacia i genocid.kolkoto po barzo bade zabranen,tolko po barzo shte nastapi mir na planetata

11

Анонимен

преди 7 години

До ПрофесорПлювналиев, ти ли си бе?Давай, давай, ама ще те видим след 3-4 месеца, как ще се кланяt на изток, та чак скъпите ти rащи ще се пръснат. Няма да те спаси активното ти комунистическо минало. Направи си хороскоп, да знаеш накъде да се спасяваш. Щото и Столти ще се спаси за отрицателно време. И хич няма да му е до теб. А пък на Пияненко - хич!

10

Анонимен

преди 7 години

До ИстинскияДа но ти си никой, мизерно злобно човече. Аз пък искам да си остане тоя посланик, пък да си иде оня мазния, дето се прави на ударен за наемите, за натрапването на тяхна ядрена техника, за разполагането на тяхна техника и войски в България - не, това не е окупация, това е "културен обмен", разновидност на "обмена" през 1943 г. когато разрушиха половин София и доста части на България в провинцията. Ако може и Кириак Стефчовци като тебе да си идат с "агресивния борец"в ЮСА. Кифладжии!

fallback