Снимка: БТА
fallback

Спасителни екипи във Флорида откриха тялото на двегодишния Лейн Грейвс, който бе завлечен от алигатор в развлекателния комплекс "Уолт Дисни уърлд" в Орландо, Флорида, информираха световните агенции.

Тялото е открито цяло след 19-часово издирване, недалеч от мястото, където детето е видяно за последен път във вторник.

Oще по темата
Момченцето, което пристигнало заедно с родителите си от Небраска, си играело на брега на езеро, разположено около един от хотелите в комплекса, когато го нападнал алигатор.

Според очевидци хищникът е бил с дължина между 1,2 и 2 метра. Бащата на детето се опитал неуспешно да спаси сина си и бил ранен. В търсенето са участвали около 50 полицаи и спасители.

След инцидента Дисни затвори всички плажове в курортната зона.

Местният шериф съобщи, че при издирването са били заловени и убити пет алигатора и има голяма вероятност единият от тях да е убиецът.  (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

Тия "статии" не обясняват нищо. Стига сте преписвали и си направете поне труда да обясните като за хора които не са виждали Дисни или Флорида. Гигантът "Дисни" е собственик на няколко увеселителни паркове, не само един. "Комплексът" е построен на огромна територия която обхваща и блата. Има и много изкуствени езера. Не е станало в самия увеселителен парк. В самите увеселителни паркове алигатор няма се срещне! Но около водни тела във Флорида алигатори има. Жалко за детето!

14

Шоп

преди 7 години

Във Флорида алигаторите са навсякъде, излизат от канавките край пътя и се припичат на банкета. Местните ги трепят и продават препарирани алигаторски главички за сувенири. А блатата са огромни.

13

Анонимен

преди 7 години

АЛИГАТОРИТЕ ИЗЯЖДАТ ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ МАЛКИ ЗА ТОВА ОЦЕЛЯВАТ СИГУРНО ПОД 1% ОТ НОВОРОДЕНИТЕРАБОТАТА НА АЛИГАТОРА Е ЗА ЯДЕ :D5 АЛИГАТОРА БИЛИ ЗАЛОВЕНИ!!! ЕГАТИ КУРОРТА :D ВЛИЗАШ ВЪВ ВОДАТА И ПИТАШ ПОСЛЕ ХА СЕГА КЪДЕ СА МИ КРАКАТА! :D

fallback