Снимка: архив, Булфото
fallback

Правителството на Алексис Ципрас готви законови промени, които да защитят протестиращите земеделци от арести, съобщава гръцката телевизия "Антена", цитирана от БНР.

Oще по темата
Министерството на правосъдието ще внесе "поправка, която ще наложи давност на наказуемото от закона възпрепятстване на комуникациите, извършено до този момент". 

Няма яснота дали и как ще продължат протестите на гръцките фермери, които са в граничните с България райони, заяви Иван Петрински  главен редактор на вестник "Български новини", който се издава в Гърция, пред националното радио.

"Моята информация е за тези от "Кулата-Промахон", сереската група, които, доколкото знам, сами ще решават оттук нататък как да продължават протестите си, дали въобще да ги продължават и по какъв начин. За мен  вече нещата започват да придобиват някакъв хаотичен характер", допълни той.

Вчера ГКПП "Кулата-Промахон" отново беше блокиран за преминаване на тежкотоварни автомобили, след 19 ч. "Кулата - Промахон" бе отворен за тежкотоварни автомобили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

еделвайс

преди 8 години

Прочетох заглавието и се замислих. Замислих се върху това какви закони създават нашите избранници, и в защита на народа ли са те?! Попрегледайте ги, пък ако ви интересува- може и вие да се позамислите. Вас май всичко ви устройва......

18

ttt

преди 8 години

Българите така са възпитани от малки.Да живеят с идеята,че е нормално да са бедни,че е нормално държавата да тъне в корупция и престъпност,малцинствата да ги тормозят и да ги управляват.Управлява ги човек,който говори неразбираем български.Много държави в ЕС взимат по три пъти по големи пенсии от гръцките,докато българската е от рода на 100-200 евро,но срещу големите българите мълчат. Големия бие,и ги е страх.Мутро-комплекс.Левски е татос на мутра,която тормози българите.Всичко се ***.

17

НФБ

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Подкрепа за стачкуващите.Гърците имат топки....А ние в случая защитаваме родните олигарси губещи от празните хотели

fallback