19

еделвайс

преди 8 години

Прочетох заглавието и се замислих. Замислих се върху това какви закони създават нашите избранници, и в защита на народа ли са те?! Попрегледайте ги, пък ако ви интересува- може и вие да се позамислите. Вас май всичко ви устройва......

18

ttt

преди 8 години

Българите така са възпитани от малки.Да живеят с идеята,че е нормално да са бедни,че е нормално държавата да тъне в корупция и престъпност,малцинствата да ги тормозят и да ги управляват.Управлява ги човек,който говори неразбираем български.Много държави в ЕС взимат по три пъти по големи пенсии от гръцките,докато българската е от рода на 100-200 евро,но срещу големите българите мълчат. Големия бие,и ги е страх.Мутро-комплекс.Левски е татос на мутра,която тормози българите.Всичко се ***.

17

НФБ

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Подкрепа за стачкуващите.Гърците имат топки....А ние в случая защитаваме родните олигарси губещи от празните хотели

16

Гопко

преди 8 години

В моето семейство продължава да важи забраната да не се купува нищо пройзведено от гръцки фермер. Мяляковците ще се върнат да сеят от понеделник. Щото дойде време. Но аз няма да купя техните репички, портокали, краставици, марули ,ябълки и ли каквото там пройзвежат.

15

Анонимен

преди 8 години

ДО 27. ТРИЯТ ЩОТ ЩЕ ГИ БИЯТ!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Е, изкефих се на коментар 24.Браво.Много вярно.

13

да

преди 8 години

много филми гледаш..нищо не могат да направят и турците

12

Анонимен

преди 8 години

Гръцката стачка за мен е абсолютна демокрация. Представете си БГ стачка - пълен смях детски протест

11

опетков

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Понеже дрънкаш само глупости, не мога да се въздържа да не ти напомня че реакторите в Козлодуй бяха затворени след като цял свят видя филма за ужасяващото състояние на централата. Този филм показваше трагичното състояние на всички системи и безотговорното отношение на работния персонал. Европа се уплаши и даде много пари за подобряване на системите. Дори беше установена директна сателитна връзка към МААТЕ с данните от централата. Накрая решиха за по-сигурно да я затворят.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

до долните трима:Поживьом - увидим ! :)Отиде ли Гърция при Русия - отива половин Европа и това хамериканците и чиновниците в Брюксел го знаят отлично.А, вие вярвайте, че ще заживеете по-добре от "фалиралите" гърци като "финансово дисциплинирани" българи ! :)На кукуво лято !

9

Анонимен

преди 8 години

Как е възможно 20 селяка да блокират целия трафик между 2 страни и никой да не е в състояние да им направи нищо? Има нещо много сбъркано тук. Били недоволни от ЕС, били недоволни от Ципрас, ами да ходят да протестират пред ЕС, ние какво сме им направили?

8

До ХаХа. ХАХО

преди 8 години

Остай ся Ципрас. Кажи за ФАКТА дето не сме взели компенсации за реакторите. Не си взел ти. Виж комунистите се налапаха.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До значиТези пари не са изтеглени от Ципрас, а от предишните управници на Гърция. С тях гърците живяха като богове дълги години, а сега ще направят всичко възможно, за да не платят скъпа сметка.Глупави ли са гърците според теб ?На Боко ще му дадат, колкото милиарда поиска, но после България ще бъде окончателно поробена.Ние не сме народ, който може сам да отвоюва свободата си. Историята го е доказвала !Гърците няма да дадат държавата си. На бас !

6

Анонимен

преди 8 години

От тридесетина години гърците рекетират яко ЕС и си преживяват добре. Рано или късно тази мандра ще свърши и тогава и те ще тръгнат да напускат Гърция. Това ще е добре за Турция, която освен България иска да лапне Гърция и Македония.

5

До ХА-ХА

преди 8 години

Блоковете в АЕЦ-а бяха изкуствено затворени от нашите правителства и с помоща на другарката пръмова. Затварянето беше нарочно направено, за да може милионите евро компенсации, които потеглиха към БГ да бъдат канализирани и усвоени и "правилните" хора и политически коректните обръчи от фирми. Даже и от ЕС недоумяваха защо затватяме функциониращи и работещи реактори. Реактори за които бяха похарчени милиони евро за модернизирани, пари от нашите данъци. Само балъците дремят в таз дупка БГ

4

значи

преди 8 години

до 4според теб огромното задлъжняване на държавата с цел поддържането на фалшивият стандарт на живот на гърците е държавническо отношение и е добре за народа/идните поколения ??? тогава боко трябва не 16 а 160 млрд да тегли и да почне да раздава наляво и надясно ,

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

до 2А, осъзнаваш ли защо: "Самата държава съзнателно абдикира от основна задача ..." ?Защото в Гърция власт и народ мислят по един и същ начин - за интересите на гръцкия гражданин.Не като у нас - управляващите да мислят за чужди интереси и да мачкат/унищожават постоянно собствения си народ.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Българското правителство трябва да постави въпроса за компенсации не пред гръцките власти, а пред ЕС.Именно заради ЕС протестират гърците и заради това страдаме и ние.Както може да се очаква обаче, колониалната администрация, която управлява България няма смелост да поиска обезщетение от Брюксел.Такова не получихме дори, когато си затворихме АЕЦ "Козлодуй" - един блестящ за времето си АЕЦ, който можеше да работи още 20 години без проблеми и да дава на бедния български народ евтин ток. Факт !

1

Георги

преди 8 години

Да не забравят да им дадат и по един орден. Например " герой на социалистическия труд". Така де, като са почнали с простотиите, да им ударим по едно рамо с някоя и друга идея.