Снимка: архив, БулФото
fallback

Президентът Росен Плевнелиев поднесе съболезнования на турския си колега Реджеп Тайип Ердоган по повод кървавия атентат в Анкара, при който загинаха и пострадаха десетки невинни. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Oще по темата

"Новината за терористичния акт ме шокира и потресе. Няма кауза, която да оправдае подобен варварски акт и нечовечност. Уверен съм в професионализма на турските разследващи власти и се надявам, че много скоро организаторите и извършителите ще бъдат задържани и наказани с цялата строгост на закона", пише в съболезнователната телеграма на българския държавен глава до президента Реджеп Ердоган.

"В този тежък за турската държава момент бих искал да Ви уверя в съпричастността на българския народ и държава. Наш дълг е да продължим войната с тероризма и да отговорим решително на тази световна заплаха в името на мира и човечността“, посочва още Росен Плевнелиев.

Той отправя най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите и пожелава бързо възстановяване на пострадалите при атентата в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТолкова изтрити коментари днес и пак нищо добро за това мазно петно на снимката. Ако искате да не си казваме мнението за него, въобще не ни го показвайте!!! Народната любов ще го преследва и след мандата.

114

Зязя

преди 8 години

Господин Президент...вземете да се потресете от нищетата в която живее народът ни! Тия празни приказки за тероризма и вашата загриженост за чуждити проблеми е доста патетична...и нищо незначеща. Вярно е че може да ви донесе някое постче в някое международно НПО...напоследък доста работити по темата...а инче народът- кучета го яли...Вие къде живеете изобщо!? На Мелмак?

113

bahmaamu

преди 8 години

vijte go hubavo tova lice!tova e liceto na pozora i srama!!

fallback