Снимка: архив Reuters
fallback

Един от ръководителите на най-натовареното летище в Русия заяви, че спирането или ограничаването на полетите до Турция, Украйна и Египет през последните три месеца е струвало на аерогарите в страната 6 милиарда рубли (77 милиона долара), предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата

Заместник-изпълнителният директор на московското летище "Домодедово" Денис Нуждин, цитиран от ТАСС, посочи вчера, че около половината от загубата идва от решението на Русия през декември да спре чартърните полети до Турция след свалянето на руски самолет от турските ВВС, пише БТА.

През ноември Русия преустанови всички полети до Египет, след като при взривяването на руски пътнически самолет, излетял от египетски курорт, загинаха всички 224 души на борда

. Русия и Украйна спряха въздушните си връзки през октомври, припомня АП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

JALKO

преди 8 години

Jalko za ruskinite.shte se uvelichat v pati prodajbite na ryazani vibratori v kochinata.

26

Митко

преди 8 години

Искам също да добява, че в момента за българския туризъм се отваря най-голямата възможност. Въпроса е не дали ще дойдат туристите това лято в България, а дали след това ще можем да ги задържим. Не говоря само за руски, а и за други туристи, които досега са ходили в Тунис, Египе.И още нещо много важно. Най-накрая трябва да имаме един министър по туризма, а не някакви, които никога не са се занимавали с туризъм.

25

Митко

преди 8 години

От 4 000 000 туристи, 5 % да останат да си прекарат почивката в Русия, са 200 000 туриста.Всеки да харчи по 800 евро, ето ти 160 000 000 евро. Както се казва, всичко е статистика и числа. Най-достоверните данни може обаче да изнесят руснаците, колко са се повишили приходите в туристическите им дестинации.

fallback