Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед
Петима души са загинали, а 318 са приети в болници в тайванския град Тайнан след силното земетресение, разтърсило острова по-рано тази нощ, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.
Oще по темата


Президентът на Тайван Ма Индзю пристигна в пострадалия град и призова спасителните екипи положат всички усилия, за да спасят хората, които може да са под развалините на рухнали здания.

Пет големи сгради в града са тежко пострадали от труса, допълва ТАСС.

В жилищен комплекс се срути 17-етажен блок, а друг 16-етажен блок беше частично разрушен.

Сериозно пострадали са и търговски комплекс и 7-етажна сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINALТайванките и въобще тайванците са китайци. Те не са по хубави или по грозни от братята си. Нещо си се объркал.

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДори в Тайван, където строителството е на страхотно равнище се случват такива разрушение, най-вероятно заради заобикаляне на нормите за конструкция в земетръсни райони. Дано разследването, което вече е започнало установи виновниците и оттам нататък съдът в Тайван ще почне да раздава яки присъди - може някой да иде за 50 г. в затвор като нищо.

8

buy in g asia

преди 8 години

То за това в калифорния имат само няколко небостъргача офиси , хотели , банки в центъра на ЛА СФ всички други са селяни жишеещи в милионни къщи кутийки по хълмовете или на брега , обаче обаче шопите ..............

fallback