10

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINALТайванките и въобще тайванците са китайци. Те не са по хубави или по грозни от братята си. Нещо си се объркал.

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДори в Тайван, където строителството е на страхотно равнище се случват такива разрушение, най-вероятно заради заобикаляне на нормите за конструкция в земетръсни райони. Дано разследването, което вече е започнало установи виновниците и оттам нататък съдът в Тайван ще почне да раздава яки присъди - може някой да иде за 50 г. в затвор като нищо.

8

buy in g asia

преди 8 години

То за това в калифорния имат само няколко небостъргача офиси , хотели , банки в центъра на ЛА СФ всички други са селяни жишеещи в милионни къщи кутийки по хълмовете или на брега , обаче обаче шопите ..............

7

Анонимен

преди 8 години

Силно земетресение а само един град пострадал?И в него САМО 5 сгради пострадали??По-скоро е било "Проверка по качеството на строителството" от Всевишният.

6

Анонимен

преди 8 години

Сринатите сгради са тип "ново строителство" с материали втора употреба, както колите "нов внос-стар дарак" в Бг.

5

ЕИМ

преди 8 години

Сградата цяла и потънала в земята. Смянай кви основи има. По-точно смятай кви основи няма. Като цяло в силни земетръсни зони сградите трябва да са с пирамидална форма, иначе така ще е.

4

Анонимен

преди 8 години

Без да злорадствам, ама тия дръпнатите нали се фукаха, че правели скелетата на небостъргачите си от бамбук. Вижда се колко е здраво строителството от кал и клечки...

3

Анонимен

преди 8 години

При такива разрушения жертвите няма да са 5 а поне 5000. Жалко!

2

анонимен

преди 8 години

На нас ни трябва саамо едно такова земетресение, не ни трябва война и то щени довърши нацяло. Каквито са качествени строежите ни.

1

Анонимен

преди 8 години

Тава ако стане у Софее, малии, шъ бъде страшно...