Снимка: Reuters, архив
fallback

В Нюрнберг днес отвори врати първият в Германия център за настаняване на бежанци хомосексуалисти с капацитет осем души, съобщи Микаел Глас от организацията инициатор на проекта, предаде БТА като се позова на Франс прес.

"Още никой не е настанен там, но е въпрос на ден-два, помещенията са готови", каза Глас, който работи за асоциация "Фридерлих".

Четирима души от Иран, Ирак, Сирия и Етиопия са подали молба за настаняване в този приют, намиращ се в малка двуетажна къща с възможност за приемане на осем души.

В последната седмица на февруари се очаква да заработи и вторият подобен център в Германия.

Той ще бъде в Берлин и в него ще могат да бъдат настанени около 120 души, съобщи пред местен вестник друга неправителствена организация, която ще отговаря за функционирането му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

хаха наивните немци

преди 8 години

на какво са ви направили...ясно е, че афр... се представят за всякакви само и само да пробият там, където дори и нашто...р1ом не успя-соци.1.ала. не знам просто медиите служат на п123ар321тии, де.2123зин321формират, как човек да разбере изобщо какво става. Ресултатът е само пране и изглаждане на гънките...Злоупотреби с всичко възможно. затова не вярват на ж..3ертви65те. Гледам и тук не се е подобрило.

11

Зак

преди 8 години

Това дава чудесната възможност на ислямистите да се нанесат в тези центрове. Това от своя страна ще предостави чудесен изглед на обитателите с0д0мити ... изглед към града докато летят от покрива за да срещнат уличната настилка!

10

Анонимен

преди 8 години

Аха, сега ще почнат да изнасилват и мъже.

fallback